| justadream90 a întrebat:

Asi avea si eu nevoie de niste sfaturi..Nu vreau sa o lungesc asa ca va spun e scurt.Stiu ca am facut greseli,dar trec printr-o perioada grea din viata mea, si nu prea sunt,, lucid"in gandire.nu caut scuze pentru nimic din ce am facut..acum vreo 2 luni am cunoscut o fata extraordinara..am facut rost de nr ei si am inceput sa vb..Stiam de la cineva ca ar fi interesata de mine.am iesit de cateva ori cu ea, otul bine si frumos..Cu toatea astea nu s-a intamplat nimic intre noi, am vrut sa fac,, pasul" spre ea de multe ori dar mereu ceva intervenea si ori nu mai puteam face asta ori intam in panica(cred cu tarie ca si ea dorea s il fac)..acum ceva timp mi-a zis ca nu mai are rost sa ne pierdem timpul si alte lucruri. dupa nu prea a mai raspuns la nici un sms,tel.tin mult la ea si as vrea mult sa fim impreuna. dupa ce mi-a zis ca nu mai are rost sa pieredm timpul i-am spus ce planuri aveam(cat vb avea si ea planuri cu mine la care nu raspndeam negativ),dar tot nimic, intentiile mi le banuia si ea.e prima data cand ma confrunt cu problema asta, prima data cand iubesc atat de mult si de aceea lucrurile sunt mai complicate.un sfat cu ce pot face pentru a fi impreuna, nu va obositi sa imi spuneti ca am fost un fraier ca. sau ca am ratat sana..stiu ca am facut niste greseli de PROST regret asta, asi dori solutii.ea nu prea da semne nici ca vrea nici ca nu vrea..Nu stiu daca se intelege mare lucru, cum am spus nu reusesc sa fiu mereu destul de clar am multe pe cap si.

Răspuns Câştigător
| harciog a răspuns:

Nu te mai pierde in cuvinte, du-te si ia-o de mina, alearga cu ea prin ploaie, prin soare, nu conteaza, important spune-i hotarit ca vrei sa fii cu ea.Tu n-ai fost hotarit si e problema ta.Indreapt-o.

6 răspunsuri:
| harciog a răspuns:

Continui sa-ti zic ca la toate analizele pe care le-ai facut asupra ta denota ca esti destul de constient de ceea ce se intimpla dar esti inconstient de cit de hotarit esti.

| AnYyCrZ a răspuns:

Poi dupa cat am inteles aicihee heetu recunosti ca ai facut greseli...normal ar trebui sa te ierte dar, probabil ca si ea isi doreste si te tine pe jar...E cam complicat la voi:-s

| justadream90 explică (pentru AnYyCrZ):

Pai,eu cred ca isi dorea sa fi facu acel pas mult mai devreme.lasand asta am incercat sa o invit undeva cu tot fell de motive sa ii multumesc ca m-a ajutat sa. zice ca nu e necesar si nu intelege dc insist.i-am explicat ce si cum si alte chestii.dar tot nimic.tin mult la ea are un examen foarte imp mierucri si nu vreau nici sa o pierd, dar nici sa o fac sa isi piarda concentrare la examen..acum 1 luna intr o discutie a noastra mi a spus sa lupt pentru acea fata pe care o cred ideala..nu stiu ce sa fa sa renunt sau sa contnui cu invitatii si alte chestii.

| AnYyCrZ a răspuns (pentru justadream90):

Las-o deocamdata, mai asteapta un pic si fii atent la reactia ei...

| AnYyCrZ a răspuns (pentru justadream90):

Pai acum las-o un timp.E cel mai bine si vezi ce se intampla.Pana la urma daca vrea sa va impacati si sa fie totul ok va veni ea la tine, daca nu renunta si obisnuieste-te cu ideea, stiu ca e greu dar...

| clorhidrat a răspuns:

Mergi la pravalie cumperi ciocolata si un buchet de flori, mergi la ea si-o intrebi daca doreste sa fie prietena ta. Asta poti sa faci, si sa o asiguri ca esti serios, ca ai lasat vrajelile deoparte.