Nu te mai pierde in cuvinte, du-te si ia-o de mina, alearga cu ea prin ploaie, prin soare, nu conteaza, important spune-i hotarit ca vrei sa fii cu ea.Tu n-ai fost hotarit si e problema ta.Indreapt-o.
Continui sa-ti zic ca la toate analizele pe care le-ai facut asupra ta denota ca esti destul de constient de ceea ce se intimpla dar esti inconstient de cit de hotarit esti.
Poi dupa cat am inteles aicitu recunosti ca ai facut greseli...normal ar trebui sa te ierte dar, probabil ca si ea isi doreste si te tine pe jar...E cam complicat la voi:-s
Pai,eu cred ca isi dorea sa fi facu acel pas mult mai devreme.lasand asta am incercat sa o invit undeva cu tot fell de motive sa ii multumesc ca m-a ajutat sa. zice ca nu e necesar si nu intelege dc insist.i-am explicat ce si cum si alte chestii.dar tot nimic.tin mult la ea are un examen foarte imp mierucri si nu vreau nici sa o pierd, dar nici sa o fac sa isi piarda concentrare la examen..acum 1 luna intr o discutie a noastra mi a spus sa lupt pentru acea fata pe care o cred ideala..nu stiu ce sa fa sa renunt sau sa contnui cu invitatii si alte chestii.
Las-o deocamdata, mai asteapta un pic si fii atent la reactia ei...
Pai acum las-o un timp.E cel mai bine si vezi ce se intampla.Pana la urma daca vrea sa va impacati si sa fie totul ok va veni ea la tine, daca nu renunta si obisnuieste-te cu ideea, stiu ca e greu dar...
Mergi la pravalie cumperi ciocolata si un buchet de flori, mergi la ea si-o intrebi daca doreste sa fie prietena ta. Asta poti sa faci, si sa o asiguri ca esti serios, ca ai lasat vrajelile deoparte.