| justadream94 a întrebat:

Asi avea si eu nevoie de niste sfaturi..Nu vreau sa o lungesc asa ca va spun e scurt.Stiu ca am facut greseli, dar trec printr-o perioada grea din viata mea, si nu prea sunt,, lucid"in gandire.nu caut scuze pentru nimic din ce am facut..acum vreo 2 luni am cunoscut o fata extraordinara..am facut rost de nr ei si am inceput sa vb..Stiam de la cineva ca ar fi interesata de mine.am iesit de cateva ori cu ea, otul bine si frumos..Cu toatea astea nu s-a intamplat nimic intre noi, am vrut sa fac,, pasul" spre ea de multe ori dar mereu ceva intervenea si ori nu mai puteam face asta ori intam in panica(cred cu tarie ca si ea dorea s il fac)..acum ceva timp mi-a zis ca nu mai are rost sa ne pierdem timpul si alte lucruri. dupa nu prea a mai raspuns la nici un sms,tel.tin mult la ea si as vrea mult sa fim impreuna. dupa ce mi-a zis ca nu mai are rost sa pieredm timpul i-am spus ce planuri aveam(cat vb avea si ea planuri cu mine la care nu raspndeam negativ), dar tot nimic, intentiile mi le banuia si ea.e prima data cand ma confrunt cu problema asta, prima data cand iubesc atat de mult si de aceea lucrurile sunt mai complicate.un sfat cu ce pot face pentru a fi impreuna, nu va obositi sa imi spuneti ca am fost un fraier ca. sau ca am ratat sana..stiu ca am facut niste greseli de PROST regret asta, asi dori solutii.ea nu prea da semne nici ca vrea nici ca nu vrea..Nu stiu daca se intelege mare lucru, cum am spus nu reusesc sa fiu mereu destul de clar am multe pe cap si.

Răspuns Câştigător
| caterinasmile a răspuns:

Da exact! probabil a patit ceva in trecut.Nu m-am gandit la asta pana acuma.La fel si eu am avut pe cineva in trecut care m'a facut sa sufar tare si nu am mai putut iubi si nu am mai avut incredere in niciun baiat (pana acum cand am pe cineva special langa mine care m'a facut sa iubesc iarasi pentru ca mi-a demonstrat asta, iar tu pari gen el). Sincer eu cred ca va fi bine.Ai zis ca este o fata inteligenta, atunci isi va da seama cat de mult vrei sa fii cu ea, cat de mult o iubesti.Mi se umple sufletul de bucurie cand vad ca exista persoane care lupta pentru cea ce vor, crede'ma. Cred ca esti o persoana speciala demna de admirat! Iti tin pumnii!

12 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Trebuie sa intelegi pentru viitor, ca de multe ori nu conteza ce si cum gandesti, conteaza ceea ce faci. Acum ai pierdut trenul.

| هوراس a răspuns:

Merita sa purtati o discutie despre asta... daca nu vrea, sa o lasi in pace pentru ca o sa ii para rau atunci cand o sa te vada cu altcineva happy nu merita sa faci un efort pentru cineva caruia nu ii pasa de ce faci happy succeswinking

| caterinasmile a răspuns:

Se vede ca tii mult la ea si nu te consider nici prost nici fraier.Nu lasa sa treaca timpul! Caut'o cat mai repede si spune'i ce simti si spune-i ca vrei sa fiti impreuna! Intalniti'va undeva! Discutati! Incercarea moarte nu are! Daca va iubiti cu adevarat si vreti amandoi acelasi lucru o sa fie bine! Du-te si vorbeste cu ea si zi'mi si mie te rog ce s-a intamplat! Sunt doar o fire mai curioasa! Mult SUCCES si CURAJ! :X:*

| justadream94 explică (pentru caterinasmile):

Sincer mi-am facut curaj si am inviat-o de 2-3 ori pentru diferite motive ba ca vreau sa ii multumesc ca m-a ajutat intr o situatie ori altceva.mi zis ca nu e nevoie de asta..am insistat si m-a inrebat dc inist.(raspunsul meu are leg cu o discutie de mai demult in care imi spunea ca pentru a fi cu fata ideala trebuie sa lupt.)i-am spus ca pentru a fi cu fata ideala tuie sa insist si sa muncesc..de atunci nu mi amai raspuns la tel nici la vre un mesaj sau altceva. daca ar fi acceptat sa vina ii spuneam totul in fata, nu imi place prin sms-uri sa imi exprim sentimentele..totusi nu vrea si nu vrea sa raspuna..si i-am spus si ca mi-am dorit mereu mai mult decat o simpl rel de amicitie..nu stiu ce sa fac sa mai insist sau ..sunt a 12 m mult de recuperat plus preg pentru facultatetimp putin, dar dorinta mult.ce ar mai fi de spus e ca are examen mp miercuri si nu vreau ca asta sa o incurce

| caterinasmile a răspuns (pentru justadream94):

Dragul meu poate iti raspund tarziu, daca ai spus ca nu se poate sa va mai vedeti fata in fata ar trebui sa'i explici printr'un mesaj ciar daca nu'ti place. stiu ca e greu si nici mie nu'mi place sa vorbesc prin mesaje atunci cand vine vorba de sentimentele mele dar in acest caz ar mai fi o sansa.Dar nu uita sa o intrebi dc s-a departat asa de tare de tine, daca iai gresit atat de mult incat sa te ocoleasca.Scriei'i exact ce simti ca si cum ar fi in fata ta.Eu iti tin pumnii. Succes!

De gresit nu am gresit cu nimic fata de ea asa rau incat sa nuvrea sa ma mai vada vreodata..sincer desi nu mi-a spus-o simt nu doar ca tine la mie, e mai mult de tat big grin azi se implineste 1 saptamana de cand nu am mai vazut-o..intrebar i-am pus la greu scuze zeci, nu raspundea am asteptat-o in fata scarii i-am spus ce imi doream eu.ea nu dorea sa mai vb cu mine (cel mai probabil) pentru ca nu mi-am exprimat vizibil dorinta de a fi impreuna cat timp ieseam cu ea..aici au intervenit o serie de factori care au stricat tot ce incercam sa fac, dar nu caut scuze trebuia sa fac ceea ce era normal indiferent de imprejurari.la cateva mersi uri cu ce simt(evitand sa ii spun cuvintele alea frumoasehappype care vreau sa i le spun fata in fata) imi zicea ca nu ma crede laughing in fine lucrurile s-au mai releaxat dupa 1 saptmana de munca laughing si acum vb iar, atat doar ca trebuie sa mai stpt pana sa ne ptem vedea si abia dupa as incep sa insist pentru a putea face asta..Sincer nu am crezut nici cand mi-a spus ea sau nimeni altcineva ca ar fi prea tarziu sau ca am pierdut trenul.da am ratat trenul dar na, cand fugi dupa el happy sunt sanse sa il pinzi.totusi nu e nimic rezolvat si nu ma bucur pana nu vad totul pus in practica.pana duminica tot reusesc sa o vad!

Ma bucur pentru tine foarte mult si sper sa-ti rezolvi intr-adevar problema.Mult succes si fericire si ma mai bucur ca inca mai exista oameni care sa nu renunte asa de usor si lupta pentru cea ce vor.:*

Daca ai sti cat de complicat e totul..fiecare zi pare un decisiva..nu stiu ce a patit in trecut e foarte precauta..sunt sigur daca reusesc sa scot o intalnire de la ea va fi ceva gen misiune imposibila, nici nu sper sa vad vreun gest de apropiere.(si totusi inca imi sustin parerea, tine la mine!)din contra ma astept ca daca incerc eu ceva sa imi dea o replica destul de urta. nu cred ca a trecut zi in care sa nu ma faca mincinos happy tot ce se intampla imi da impresia ca nu e bine ce fac si totusi continui..nu cred ca are rost sa imi fac griji degeaba pentru viitor atat tip cat nu reusesc sa ies cu ea.e o fata nu inteligenta foarte inteligenta..nu o duci cu vorba si nici impresionezi usor, desi cred ca tine la mine am impresia ca acum in capul ei sunt 2 vriante.ori fac o demonstratie serioasa de iubire si suntem impreuna(aici ideea e 1 si o pot face 1 sg data-cu statul in fata locului, sa va zic partea buna AZI PLOUA SI E FRIGhappy dar chiar daca coboara iar e posibill sa nu fie de ajuns sinceritatea cuvintelor si florile) ori daca fac o demonstrae slaba ii intra in cap ca totul a fost o minciuna si ma face sa regret ca am cunoscut-o laughing in fine sper intr-un raspuns rapid, adica un sfat sa ii fac invitatia prin mesaj sa ne vedem la 6? sau sa ma duc in fat blocului si sa ii dau sms ca daca vrea sa mergem impreuna undeva sa coboare ca o astept.

Multumesc.scz de intarziere dar stau rau cu timpul.vineri am fost la e am asteptat 1 ora si i-am dat mesajele alea. dupa 1 ora si ceva imi zice ca ea poate iesi mai tarziu daca pot si eu..nu ma gandeam ca ea trebuie sa coboare cu mama ei sa meaga nu stu unde happy si dupa vreo 5-10 min coboara amandoua..ne lasa mama ei sa vorbim si in fine discutie. si o intreb daca nu ma pupa..aici nu am vrut sa fortez deloc..mama ei ne astepta si na.a venit sa ma sarute si eu ca un frair doar sa o pup laughing))crying nu credeam ca va fi asa deschisa. in fine mergem impreuna face ce are de facut si plecam direct in oras..nu puteam lasa s se termine seara cu un pupic laughing a iesit cum trebuia pana la urma si sunt fercit laughing oricum totul e complicat in continuare dar n descurcam noi happy

Nu te cunosc dar pot sa spun ca ma bucur pentru tine ca si cum ai fi unul dintre cei mai buni prieteni ai mei.Ti'am citit raspunsul in timp ce ascultam > si vreau sa zic ca a mers de minune. Chiar ti'o dedic http://www.youtube.com/watch?v=bThSI666jJY. sunt asa de fericita pentru tine! sa stii ca multi ar putea sa putea sa invete de la tine. Ai luptat si lupti pentru cea ce vrei cu adevarat! BRAVO! sa o tii tot asa!

Multumesc..greul de abia acum incepe, nu imi fac griji daca e sa fie ceva de viitor trecem peste toate, daca nu. din cate vad exista intelegere. amandoi avem timp foarte putin amandoi stresati(eu cel mai tarelaughing)

Oricum e bine ca e binelaughing happy daca mai ai nevoie de ceva eu sunt aici :* :X Sper sa fie totul bine

Da exact! probabil a patit ceva in trecut.Nu m-am gandit la asta pana acuma.La fel si eu am avut pe cineva in trecut care m'a facut sa sufar tare si nu am mai putut iubi si nu am mai avut incredere in niciun baiat (pana acum cand am pe cineva special langa mine care m'a facut sa iubesc iarasi pentru ca mi-a demonstrat asta, iar tu pari gen el). Sincer eu cred ca va fi bine.Ai zis ca este o fata inteligenta, atunci isi va da seama cat de mult vrei sa fii cu ea, cat de mult o iubesti.Mi se umple sufletul de bucurie cand vad ca exista persoane care lupta pentru cea ce vor, crede'ma. Cred ca esti o persoana speciala demna de admirat! Iti tin pumnii!