| Maxnonymus a întrebat:

Asta este o intrebare adresata in mare parte fetelor.
Ce parere aveti despre baietii -barbatii- musculosi?
Pe unele site-uri am citit ca femeilor li se pare scarbos, dezgustator, etc.
Vreau pareri!

Răspuns Câştigător
| jolidon12 a răspuns:

Chiar sunt curioasa ce fel de fete au spus asta laughing. Muschii barbatilor sunt si vor fi mereu atractivi, asa cum si baietii considera fundul/sanii fetelor.
Eu as prefera un baiat bine format, nu exagerat de muschiulos, dar cand vreau sa il apuc de brat sau sa stau pe pieptul lui, sa simt ceva, nu oase sau o mana mai subtire ca a mea.
In plus, baietii care fac sala se ingrijesc, deci iar este un plus.

7 răspunsuri:
| AlexanderAdrian a răspuns:

Exista situatii - ale bodybuilderilor profesionisti, celor care devin excesiv de musculosi, care iau diverse substante sau se injecteaza si muschii lor sunt disproportionati sau urati sau musculosi a caror piele devine exagerat de venoasa, in care poti spune ca e neatragator, exagerat.

Gusturile sunt extrem de diverse insa atunci cand un corp e sculptat pe modelul grecesc/roman clasic, mai mult sau mai putin, nu cred ca exista vreo femeie zdravana la cap sa spuna ca asa ceva e scarbos sau dezgustator. Modelul grecesc sau roman de musculatura inseamna o dezvoltare a muschilor intr-un anumit interval de marime, nici prea putin nici prea mult, existand desigur diverse stadii. Daca tu esti cel din poza te incadrezi chiar bine desi nu esti inca la un stadiu mediu. Deci nu vad cum ar putea cineva spune ca arati dezgustator decat daca are probleme la mansarda.

| greyhound a răspuns:

Pur si simplu nu intrebi o femeie ce preferinte are in materie de barbati. 1000 de femei vor descrie 1000 de idealuri masculine.

| PreaDulcePreaFin a răspuns:

Bodybuilderii profesionisti sunt scarbosi pentru femei. si au fantezii cu aestethic bodybuilders, baietii care o ard mai mult cu definirea, dieta stricta

| AlCoLiKdEnIsA a răspuns:

Pai,mie imi place sa fie putin, asa finut... nu *ditamai* muschiiwinking laughing

| Biiskrem a răspuns:

Gusturile nu se discută.
Sunt fete cărora nu le place să aibă cine știe ce umflătură în preajmă, sunt fete care se dau în vânt după tipi de genu'.

| Mimy123 a răspuns:

Sunt "scarbosi" muschii imensi, ca la culturisti. Nici mie nu imi plac baietii slabi, pe care sa ii sufle vantul la o simpla adiere big grin Dar nici un baiat musculor sa crape hainele pe el cand se incordeaza nu vreau langa mine. Nu stica sa ai muschii lucrati, dar trebuie sa stii cand sa te opresti big grin

Un exemplu de barbat cu muschi care e scarbos, care a lucrat prea mult la muschi - atunci cand capul lui, e mai mic decat trebuie. Sa fie lat in umeri, musculor, facut si deasupra corpului "rasare" un cap mic care nu se potriveste deloc...

| MarioQWERTY a răspuns:

Depinde acuma si de fata, daca e o pipipoanca de aia cu ce nu isi vede nasu in fata ochilor, iti dai seama ca vrea unu musculos, chiar daca e ca ceaiul. daca e una linistita cu burta pe carte si chestii din astea nu prea conteaza muschii