| BlueFire1 a întrebat:

Salut TPU
Asta vara am fost plecat la tara si prietena mea a plecat la mare cu un alt tip doua zile inainte de asta a mai iesit cu el in oras de vreo trei ori, mi-a spus acum o saptamana, nu a mai vorbit cu el de vreo 3 luni.Am luat o mica pauza ca sa pot sa imi pun ordine in ganduri.Ce sa fac?
MULTUMESC

7 răspunsuri:
| SamyJr a răspuns:

Parerea mea.Las-o in pace.Cel putin eu nu as rmane cu ea, mi se pare inacceptabil ceea ce a facut.Nu de alta dar gandeste-te putin, oare ce au facut ei doi impreuna la mare? Castel de nisip? Daca s-a intamplat o data se va intampla si a doua oara, vorbesc din propria experienta.Din pacate.

| Florenta16 a răspuns:

Gandeste-te si stabileste-ti in ganduri daca va meritati unul pe celalalt, si vezi cu care ii este mai bine. Eu zic sa renunti la relatie, pentru ca daca tinea la tine catusi de putin, nu iti face asta. Anyway, e decizia ta, deci bafta in alegerea potrivita!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum sa o lasi sa mearga cu ala? :O Sunt fata! Da pana si eu imi dau seama ca nu-i bine, pentru ca oricat de ''fidela '' ar fi ea. Baiatu o sa se dea la eawinking de nu invers si oricum daca crezi ca mertita iertata si o intrebi ce a facut si nu te minte si nu s-a intamplat nimic incerci sa o ierti, ti-o zis ca ma gandesc ca ti la ea si o iubesti si o sa-ti fie greu fara ea. Dar las-o balta! Odata ce a plecat cu un alt baiat a plecat de tot! happy

| neutrino a răspuns:

Ramai in pauza, prietena ta este femeia altuia.

| SUMO a răspuns:

Io zic sa faci sa o doara

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa fugi unde vezi cu ochii si sa nu te mai intorci niciodata la "prietena" ta. Si-a batut joc de tine, te-a umilit, te-a mintit si ai picat de prost. Ce ordine sa-ti mai pui in ganduri?

greece12
| greece12 a răspuns:

E uimitor cat timp ti-a ascuns lucrul asta si tare as vrea sa stiu ce-o fi facut-o sa-ti spuna totusi... teama ca vei afla de la altcineva sau propria ei vinovatie?
Oricum ar fi, pleaca.
Asa cum ti-a ascuns lucrul asta, posibil sa-ti fi ascuns si altele, mai putin evidente sau mai greu de aflat.
Nu cred ca mai ai vreo incredere in ea si atunci de ce ai mai ramane langa o persoana care ti-a inselat increderea...
Imi pare rau.