anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

astazi am facu sex cu prietena mea, ideea ii ca in timpul preludiului ea s-a pus peste mine exact pe penis unde bineinteles aveam iesit lichidul preejaculator, nu am penetrat-o cand eram fara prezervativ, dar inainte cu 3 ore jumatate m-am masturbat, este posibil sa ramana insarcinata?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Daca joaca voastra a avul loc in perioada situata cu 9-10 zile inainte de data de incepere a urmatoarei menstruatii, atunci in mod absolut sigur NU exista nici cea mai mica posibilitate de a se forma o sarcina in conditiile descrise in aceasta intrebare. Pe baza cercetarilor stiintifice si a studiilor medicale efectuate s-a stabilit si dovedit ca in mod CERT/INCONTESTABIL este 100% IMPOSIBIL sa se poata forma o sarcina in cazul in care sexul a fost intretinut in ultimele 9-10 zile ale ciclului menstrual, avand ca reper sigur si precis data la care va incepe urmatoarea menstruatie. In aceste ultime 9-10 zile a fiecarui ciclu menstrual, fiindca NU poate exista un OVUL VIABIL in uter, reiese ca barbatul poate ejacula de fiecare data in vagin atat "din greseala" dar de fapt o poate face in mod intentionat, fiindca NICIODATA nu se poate forma o sarcina. In concluzie te poti linisti fiindca nu exista absolut nici cel mai mic pericol in situatia ta/a voastra. Multa sanatate!

11 răspunsuri:
| kandaraki a răspuns:

Este posibil, stii sansa 50 / 50, cum iti va merge!

| Sentry a răspuns (pentru kandaraki):

De ce crezi asta? Nu am ejaxulat in ea, si cand ejaculezi in vagin nu sun 100% sanse ca vei ramane insarcinata

| kandaraki a răspuns (pentru Sentry):

Ejaxulat? nu sun 100 % sanse?
invata a scrie mai intai, pe urma citeste citeste citeste, poate poate la 30 ani vei fi destul de matur sa faci si sex

| Ioanafreeyourmind1995 a răspuns:

Nu se intampla nimic.

| Patricia07 a răspuns:

Nu rămâne însărcinată, stai liniștit. Dacă te-ai spălat sau sters după masturbare nu are nimic. Sunt multe persoane care fac sex fără prezervativ și nu se întâmpla nimic, evident, penisul este scos la timp, înainte sa ejaculeze

| Sentry a răspuns (pentru Patricia07):

Pai m-am sters dar au ramas spermatozoizi pe canal si asta ma sperie putin

| Violleta2022 a răspuns (pentru Sentry):

Bineinteles ca asta este motivul care trebuei sa te ingrijoreze, ca de fata este in perioada fertila, sarcina se intampla imediat.

| Sentry a răspuns (pentru Violleta2022):

Perioada fertila este dupa ce se termina ciclul menstrual. Ieri trebuia sa ii vina si nici astazi nu s-a dat un semn

| Violleta2022 a răspuns (pentru Sentry):

NU! Perioada fertila NU este imediat dupa ciclul menstrual!

Ovulatia se intampla in mijlocul perioadei dintre 2 cicluri menstruale, iar perioada fertila incepe cu 3-4 zile inainte de ovulatie si se termina cu 3-4 zile dupa ovulatie, cand femeia este fertila!

| Nectarios a răspuns:

Da, dar depinde de perioada ei...

| Sentry a răspuns (pentru Nectarios):

Mai sunt cateva
Zile pana cand sa ii vina ciclul

| corbulalbrosu a răspuns (pentru Sentry):

Daca joaca voastra a avul loc in perioada situata cu 9-10 zile inainte de data de incepere a urmatoarei menstruatii, atunci in mod absolut sigur NU exista nici cea mai mica posibilitate de a se forma o sarcina in conditiile descrise in aceasta intrebare. Pe baza cercetarilor stiintifice si a studiilor medicale efectuate s-a stabilit si dovedit ca in mod CERT/INCONTESTABIL este 100% IMPOSIBIL sa se poata forma o sarcina in cazul in care sexul a fost intretinut in ultimele 9-10 zile ale ciclului menstrual, avand ca reper sigur si precis data la care va incepe urmatoarea menstruatie. In aceste ultime 9-10 zile a fiecarui ciclu menstrual, fiindca NU poate exista un OVUL VIABIL in uter, reiese ca barbatul poate ejacula de fiecare data in vagin atat "din greseala" dar de fapt o poate face in mod intentionat, fiindca NICIODATA nu se poate forma o sarcina. In concluzie te poti linisti fiindca nu exista absolut nici cel mai mic pericol in situatia ta/a voastra. Multa sanatate!