Faptele sunt fatpe nu mai ai ce sa faci
Tu trebuie sa te gandesti ca tie iti pare rau ca i-ai zis tarfa in timp ce ea era cu altul doar ca sa te faca pe tine gelos, din punctul meu de vedere ar cam trebuii sa tredcem peste fazele astea si sa inceptam cu ele, ca pe bune chiar sunt de o târ**
Nu mi se pare corect ca pentru ca tu i ai zis asa tot tu sa iesi ala vinovat
Din punctul meu de vedere trebuie sa privesti totul obiectiv acum si sa l-asi sentimentele in spate
Tot ce poți sa faci ii sa îți ceri scuze, dar ar trebui sa te gândești foarte bine de ce ai folosit cuvântul acela, cum tratezi femeile in viața ta. Trebuie sa realizezi ca ceea ce face ea nu are nimic de a face cu tine, probabil a fost nesigura de relația voastră, sau poate a făcut o greseala sau poate nu știe ce vrea, vis încă adolescenți. O sa faceti multe greșeli pana învățați din ele. Nu înțeleg de ce ți-e frica de ce ar putea sa îți facă, s-a întâmplat. ceva in trecut. Eu zic sa te gândești bine la ceea ce faci tu, ce vrei și cum vrei sa fie relația ta. Intr-o relație trebuie sa fie respect, încredere și iubire. Deja le-ați rupt pe primele doua, și a treia sunteți foarte tineri. Fa un pas in spate, ți-ai cerut scuze deja. Reflectează asupra comportamentului tău.
Nu-i nimic, relatia asta este oricum pierduta, dar inveti din greseli si nu lel mai repeti, la urmatoarea relatie, ca sa nu te mai pui in situatia asta.
la nervi te dai cu capul de pereti, dar nu scoti rautati si injurii pe gura, ca toate se intorc impotriva ta.
Din pacate, acolo unde ai scuipat, nu poti sa mai lingi.
Acum, dupa ce ai jignit-o, nu mai poti sa-i arati ca o iubesti, ca nu te mai crede nimeni.
In ce priveste BFF-ul tau, da-i un sut in fund, ca-i magar, daca a alergats a-i spuna feteie, ceea ce tu ai spus. Nu stiu ce interes are el la foasta ta iubita, dar se pare ca te lucreaza pe la spate si este periculos.
De asemenea prieteni sa nu ai niciodata nevoie, ca te inseala si ti-o trag, cu prima ocazie.
Bff ul meu e fata, eu fiind baiat, intrebarea mea e.ce ar putea sa imi faca sa sufar?
Pai BFF-ul asta al tau, deja ti-a facut raul, s-a dus la fosta iubita sa-i spuna ca ai facut-o tarfa!
Daca iti era tie asa de buna prietena, nu alerga la fosta iubita sa te dea in gat si acum nu sufereai, ca fara para ei, puteai sa fixezi problema dintre voi doi, mult mai usor.
Sa te faca gelos, sau sa te faca sa o doresti( ceea ce cred ca a reusit) alte variante nu cred ca ar exista
Deja te-a facut sa suferi.
În primul rând nu are ce să îți facă.
Ar trebui să o lași în pace fiindcă nu prea mai ai șanse cu ea.
Zici ca esti piti... hai ma' ma lasi...
Pe vremea mea, cand omul era prost i-o spuneai direct in fata
În primul rând, e fosta. De unde știi că e cu ăla ca să te facă pe tine gelos? Nu sunteți împreună, deci e fix treaba ei ce face și cu cine. Spune-i că ai tot dreptul să ai păreri.
Pentru ca mi-a zis aseara, scopul ei e doar sa ma faca sa sufar
Nu-i mai arăta că suferi, chiar dacă o faci. E o psihopată.
S ar putea sa fie si asta..inainte sa ii zic,, tarfa,, a facut lucrul asta desii i-am zis sa ma lase in pace.ce are de nu ma lasa, desii i-am zis clar sa o faca.