Daca nu ai absolut nici o urma de sentimente pentru ea si te consideri un om civilizat cel mai bine ar fi sa ii spui pentru ca biata de ea sa nu-si faca iluzii si sperante desarte.Sunt convins ca nu ati ramas intamplator singuri ceea ce ma face sa cred ca ea te doreste/iubeste si ar fi pacat sa-ti bati joc de ea.Dar mai stii, se zice ca pofta vine mancand.Mai gandeste-te poate ca dai cu piciorul diamantului din colb.
Ar trebui sa ii bagi o scuza buna, sa nu o ranesti. Daca nu te mai vezi cu ea, sau nu te cunoaste prea bine, spune-i ca te-ai impacat cu fosta ta prietena.Ii mai poti spune ca nu esti pregatit de o relatie in momentul de fata. Ceva sa nu o raneasca, nu ii spune ca o placi.
Sa inteleg ca e o urata daca nu vrei relatie cu ea? of i-ai dat sperante cu saruutl ala, bleguleee acum nu mai scapi de ea
Cum pana mea "nu stiu cum se face ca am ajuns sa ma sarut cu aceasta fata"?
Ești de tot râsu. De ce ai sărutat-o, n-ai avut ce face?
Sa inteleg ca asa arata? http://ionutaxinescu.files.wordpress.com/2013/04/oameni_urati2.jpg
Cum dracu ai ajuns sa o saruti daca zici ca nu iti place, chiar a fost urat din partea ta mai ales ca urmeaza sa o dezamagesti foarte curand