| Morukite666 a întrebat:

astazi am incercat sa fac sex cu prietena mea pentru prima data si nu a decurs destul de bine... Cand eram pregatit sa o bag protectia s-a rupt intr-o parte si nu sunt sigur daca prietena mea poate ramane insarcinata fiind virgina si eu la fel... Tind sa precizez ca mie nu mi s-a rupt ata dar tot cred ca acel lichid a intrat in ea. Sunt sanse sa ramana gravida? Sunt foarte panicat la fel si ea si vrem sa stim acest lucru sad

Răspuns Câştigător
| anarosca78 a răspuns:

Dacă era în perioada fertila, poate sa ia pastila de a 2 a zi mâine, are efect 72 de ore dar dacă o ia in 24 de ore are undeva la 95% sanse de reusita, daca esti sigur ca nu ai ejaculat in ea si nu era in perioada fertila, nu luati pastila ca e o bomba hormonala care probabil o sa ii deregleze ciclul, lichidul preejaculator nu contine spermatozoizi, doar daca te-ai terminat înainte cu câteva ore si a mai rămas ceva

11 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Păi nu înțeleg, ai zis când eram pregătit s-o bag, adică n-ai băgat-o, de unde să rămână sau să ajungă lichid în ea?

| Violleta2022 a răspuns:

Fata poate ramane isnarcinata numai in perioada fertila.
Cum nu stim daca prezervativul era intact si nici daca fata era sau nu in perioada fertila, nu putem sa-ti spunem daca-i gravida.
Sa faca un test de sarcina DUPA 21 de zile, de la ultima partida sexuala, ca testul sa fie clar si corect.

| corbulalbrosu a răspuns:

Sarcina se poate forma NUMAI si NUMAI in cazul in care in acest moment prietena ta este in PERIOADA celor 4-5 zile FERTILE a ciclului menstrual. In cazul in care NU este in perioada fertila, sperma poate sa ajunga in vagin fiindca in lipsa OVULULUI VIABIL este imposibil sa se poata forma sarcina. Prietena ta trebuie sa-si faca un TEST DE FERTILITATE si OVULATIE cu ajutorul caruia va determina cu precizie de peste 97% daca astazi ESTE sau NU ESTE in zilele PERIOADEI FERTILE. Multa sanatate!

| Emilian65 a răspuns:

Cu toata virginitatea voastra daca ai ejaculat in ea si era in perioada fertila, este posibil sa ramana gravida.

| LoveSleep a răspuns:

Nu e gravida, nu o pune sa ia nicio pastilă care ii afectează sănătatea dar te face sa dormi tu mai bine noaptea.
Nu are cum sa fie gravidă dacă nu ai ejaculat în ea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu înțeleg...ai continuat "să o bagi" chiar dacă protecția era "ruptă într-o parte"?
"Acel lichid" despre care vorbești era spermă?
Știu că ești panicat, dar nu ai dat detaliile esențiale

Depinde de mulți factori: factorul principal este dacă ea e în perioada fertilă

| Morukite666 explică (pentru anonim_4396):

In primul rand, lichidul nu era sperma, nu am continuat sa o bag am scos-o rapid cand am auzit ca s-a rupt.S-a rupt mai jos de cap. Vorbesc de acel lichid transparent nu stiu cum se numeste exact dar am auzit ca contine spermatozoizi...

| Teo29 a răspuns:

Data viitoare, foloseste un prezervativ nou, foloseste-l corect si de fiecare data.

| benga94 a răspuns:

Daca a curs putina sperma înăuntrul ei sunt șanse mari să vina barza la voi, și dacă i-ai băgato ea nu mai e vrlirgina indiferent daca i-a curs sânge sau nu, iar ție nu Trebue sa ți se rupă ață că sa nu mai fii virgin, Trebue doar să faci sex majoritatea avem încă ață și suntem căsătoriți

| Morukite666 explică (pentru benga94):

Sunt metode cum ar putea preveni sarcina?

| Morukite666 explică (pentru anarosca78):

Preferam sa luam pastila chiar daca nu mi-am dat drumul in ea ca sa fim sigurihappy Multumim de raspuns pup

| anarosca78 a răspuns (pentru Morukite666):

Dacă era în perioada fertila, poate sa ia pastila de a 2 a zi mâine, are efect 72 de ore dar dacă o ia in 24 de ore are undeva la 95% sanse de reusita, daca esti sigur ca nu ai ejaculat in ea si nu era in perioada fertila, nu luati pastila ca e o bomba hormonala care probabil o sa ii deregleze ciclul, lichidul preejaculator nu contine spermatozoizi, doar daca te-ai terminat înainte cu câteva ore si a mai rămas ceva