Incearca sa fii tu insuti si sa nu o sperii cu intentiile tale.Fa-o sa rada,sa se simta bine in compania ta, nu-ti declara intentiile de cum o vezi, autoironizeaza-te si vezi cum merge.Cand consideri simpatic un om,vrei sa-l revezi,ii si placi din poza de la avatar, a acceptat si sa se intalneasca cu tine, deci ai sanse mari.Asa ca, fa in asa fel incat sa fii cel mai simpatic din lume si sa va revedeti, nu-i da ocazia sa se plictiseasca langa tine.Mult noroc!
Sa te porti natural.Iti dai seama ca nu o sa sara din prima la tine in brate, dar cu timpul stai pe langa ea si sa ii fi alaturi.Asa va veti apropia mai mult si poate o sa ii placa de tine
Pai ar trebui sa ii spui ca te bucuri ca va vedeti ca ti-a fost dor de ea si sa-ti spun ce ne place noua la baieti : cand ne fac sa radem,cand e romantic, gentil, misterios, surprinzator si tandru asa ca daca incerci astea la intalnire sigur se va indragostii de tine.iti spun asta pentru ca eu am patit-o cu un pr mai veci ...si a facut astea si chiar mama indragostit de el dupa (si pentru cas fata si stiu ce ne place )noroc la intalnire ciao!
Fii tu insati! Daca totul iese bine la intalnire mai invit-o sa vina cu tine la un suc peste cateva sile sau chiar a doua zi. Fii bun prieten cu ea si poate la un moment dat veti iesi din stadiul de amicie!
Dany_Daniel_1998 întreabă: