| faster22 a întrebat:

SALUT TPU! Astazi am stat de vorba pe mess dupa aproape 2 ani cu o fosta amica cu care am incercat eu sa ma combin in trecut dar am dat gres.Am ramas foarte surprins cand am vazut ca ma bagat in seama zicandu`mi ce frumos esti in poza de la avatarlaughing. Am stat de vorba aproape o ora in tot acest timp mi-a dat si numarul de telefon si a am stabilit sa ne si vedem peste cateva zile. Acuma intrebarea mea este ce ar trebui sa fac cand o sa ne vedem in asa fel incat sa o fac sa ma placa si poate sa o fac sa se si combine cu mine?

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Incearca sa fii tu insuti si sa nu o sperii cu intentiile tale.Fa-o sa rada,sa se simta bine in compania ta, nu-ti declara intentiile de cum o vezi, autoironizeaza-te si vezi cum merge.Cand consideri simpatic un om,vrei sa-l revezi,ii si placi din poza de la avatar, a acceptat si sa se intalneasca cu tine, deci ai sanse mari.Asa ca, fa in asa fel incat sa fii cel mai simpatic din lume si sa va revedeti, nu-i da ocazia sa se plictiseasca langa tine.Mult noroc!

4 răspunsuri:
| Maothecat a răspuns:

Sa te porti natural.Iti dai seama ca nu o sa sara din prima la tine in brate, dar cu timpul stai pe langa ea si sa ii fi alaturi.Asa va veti apropia mai mult si poate o sa ii placa de tine

| Love4You a răspuns:

Pai ar trebui sa ii spui ca te bucuri ca va vedeti ca ti-a fost dor de ea si sa-ti spun ce ne place noua la baieti : cand ne fac sa radem,cand e romantic, gentil, misterios, surprinzator si tandru asa ca daca incerci astea la intalnire sigur se va indragostii de tine.iti spun asta pentru ca eu am patit-o cu un pr mai veci ...si a facut astea si chiar mama indragostit de el dupa (si pentru cas fata si stiu ce ne place )noroc la intalnire ciao!

| PitikBhaa a răspuns:

Fii tu insati! Daca totul iese bine la intalnire mai invit-o sa vina cu tine la un suc peste cateva sile sau chiar a doua zi. Fii bun prieten cu ea si poate la un moment dat veti iesi din stadiul de amicie!

| shtephie a răspuns:

Incearca s-o cucerestiwinking