| RedBloodyZz a întrebat:

astazi de sf.Ion a venit o ruda cu familia care i-am botezat eu baiatul.Au venit mai multi musafiri, pe mine si pe tata il cheama ion.Au baut ce-au baut, eu stateam cu baiatul lor care a 12 ani si are minte de copil.Era putin ametita si eu tot dadeam sa incerc poate facem ceva.Ea tine la mine ma tot imbratiseaza ma pupa,fara sa-i fac eu sau sa-i zic, si la un momendat el era bat si cand sa iesim din curte noi iesiind mai repede sa-i conduc am zis so pup si ia a dat sa ma sarute pe buze si asta sa si intamplat si am intrebat-o daca majoritatea timpului e singura acasa si a zis ca desigur si am zis co sa-i fac o vizita in gluma si a inceput sa zambeasca.As vrea sa fac ceva cu ea, e si frumoasa. Oare ce sa fac? am sanse ce sa-i zic, sotu i-a dat si o palma cu noi in casa cand e bat asa face.Multumesc pentru raspuns

Răspuns Câştigător
| darrio2007 a răspuns:

Te mananca gheaba(spinarea)? Daca ei i-a dat o palma de fata cu voi, ce crezi ca ti-ar face tie daca te-ar afla cu ea in pat? Ea ar fi incantata avand in vedere comportamentul sotului.Nu te sfatuiesc.Stai in banca ta.

7 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Ce ierti pe lumea asta ti se pune in spinare pe lumea aialalta! laughing

| darrio2007 a răspuns (pentru Salontanul):

Ca in bancul cu cocoasa.Numai ca era pe lumea asta.

| RedBloodyZz explică (pentru darrio2007):

Mersi darrio, oricum eu am o varsta de elev de liceu ea are 35 ce vrei. Oricum imi trebuie de varsta mea nu babaciuni

| darrio2007 a răspuns (pentru RedBloodyZz):

Oho! 35? Ea cauta scapare la oricine de barbatul betiv si violent.Indiferent de varsta.Ma bucur ca te-am ajutat.O zi buna sa ai!

| corbulalbrosu a răspuns:

Poate vrei sa o iei pe spinare in cel mai fericit caz laughing Stai pe curul tau pana ti-e bine.

| SkyPilot a răspuns:

Tu cat ai baut? Ai baut si inainte de a posta intrebarea, ca mi se pare atat de confuza povestea si certata cu gramatica?

| andrei5073 a răspuns:

1.Tine-o mai departe de sot...
2.Ma nu stiu vezi ca poate iese ceva dar mai intai vezi daca e beata ca poate treaza e desteapta si te trezesti cu un ochi umflat
3.Bei mult
4.cum o cheama pe botezata (Din curiozitate!)
5.de ce nu ai reactionat cand ai vazut ca si-a primit o palma? Adica esti barbat ori femeie!?!?!