Buna,
Imi aminteste povestea asta de un baiat care a trecut exact prin acelasi lucru, statea cu tipa in casa, despartiti, iar ea isi facea viata . Bun, ar trebui pentru moment sa afli de ce a facut asta, care au fost motivele sa faca acest pas, apoi sa te gandesti clar daca asta vrei. Sa o recuceresti sau e doar un orgoliu ranit. E clar ca aveti niste probleme. Da-i spatiul ala in continuare si eu zic sa ti-l iei si pe al tau, totul se intampla cu un scop in viata asta. Succes
Slabe sanse, cand o femeie face pasul asta stie ea de ce il face si e cam definitiv, man il iubeste degeaba speri, omul e o fiinta poligama
Dacă o vrei ȘI accepți că în afară de tine ar putea avea și altă relație, poți să-i spui direct. Poate se va mira la început, însă nu e exclus să vrea și ea.
Dar în orice alte condiții, dorința ta nu are șanse de reușită. Din niciun punct de vedere.
Ea te-a lasat pentru altul dar totusi sta cu tine.Merge si se culca si distreaza cu altul si tu o astepti acasa cumintel sa va impacati.Bai ce viata are femeia aia unu in oras la distractie unu acasa care o asteapta cu papica si caldurica.Nu crezi ca sunteti cam prosti amandoi?
Dar de ce sa tragi tu de ea? Și demnitatea ta unde e?
A vrut altceva, las-o!
Mergi la un film cu ea, cumpara-i un buchet mare de trandafiri si o bratara, cauta filmulete amuzante, invata cateva glume si spune-i ce simti... straduites-te cat poti tu de mult sa-o impresionezi vezi daca si ea simte la fel. Insa daca sentimentele ei s-au schimbat trebuie sa iti vezi de drum... la fel am patit si eu cu un baiat, m-a placut foarte mult apoi a plecat la alta, cu toate astea se mai gandeste uneori la mine. Ce a mai ramas sa spun? Iubirea este imprevizibila.
Tu mai ai demnitate...sau nu stiu, adica ea si-o trage cu ala si tu sa stai ca un iepuras, mi se pare penibil, eu nu as putea sa stau dupa un baiat daca vad ca e cu alta.dar fiecare cu gandirea lui
Mai are rost? Sa zicem că o recâștigi, da? Și după iar te lasă pentru altul? Gândește-te sau încearcă să discuți cu ea cum de s-au ajuns aici și dacă tu ești vinovat fa în așa fel sa nu repeți greșelile, daca ea e vinovată să știi că așa o să îți facă mereu. Meriti ceva mai bun! Mult succes!
George0197 întreabă: