| Saibay a întrebat:

Astea-s faptele. Prietena mea mi-a dat liber de cateva zile pentru a fi cu altul ("amic de-al meu") pentru ca ea nu mai simte ceva foarte tare pentru mine sau simte mai mult pentru el. Suntem mutati impreuna iar ea nu are unde sa mearga si nici nu vrea sa se mute cu el asa cum i.a propus el. Acum ca nu mai suntem impreuna sta inca cu mine. Ba mai mult eu i.am si cerut asta deoarece acum ne intelegem de minune. Eu vreau sa o recastig. Acum ii las spatiul necesar (ala de care zice toata lumea, de dupa despartire) sa fie cu el cand are ocazia fara sa o asaltez cu mesaje sau altceva. Treaba e ca o vreau inapoi. Daca mi-ati putea da ceva sfaturi de care sa ma pot folosi ar fi super. happy
Mersi!

8 răspunsuri:
| Ririru a răspuns:

Buna,

Imi aminteste povestea asta de un baiat care a trecut exact prin acelasi lucru, statea cu tipa in casa, despartiti, iar ea isi facea viata laughing. Bun, ar trebui pentru moment sa afli de ce a facut asta, care au fost motivele sa faca acest pas, apoi sa te gandesti clar daca asta vrei. Sa o recuceresti sau e doar un orgoliu ranit. E clar ca aveti niste probleme. Da-i spatiul ala in continuare si eu zic sa ti-l iei si pe al tau, totul se intampla cu un scop in viata asta. Succes

| RAY a răspuns:

Slabe sanse, cand o femeie face pasul asta stie ea de ce il face si e cam definitiv, man il iubeste degeaba speri, omul e o fiinta poligama

| mihai69 a răspuns:

Dacă o vrei ȘI accepți că în afară de tine ar putea avea și altă relație, poți să-i spui direct. Poate se va mira la început, însă nu e exclus să vrea și ea.
Dar în orice alte condiții, dorința ta nu are șanse de reușită. Din niciun punct de vedere.

| Freya1 a răspuns:

Ea te-a lasat pentru altul dar totusi sta cu tine.Merge si se culca si distreaza cu altul si tu o astepti acasa cumintel sa va impacati.Bai ce viata are femeia aia unu in oras la distractie unu acasa care o asteapta cu papica si caldurica.Nu crezi ca sunteti cam prosti amandoi?

| GoldenZenith a răspuns:

Dar de ce sa tragi tu de ea? sad Și demnitatea ta unde e?
A vrut altceva, las-o!

| liliana77any a răspuns:

Mergi la un film cu ea, cumpara-i un buchet mare de trandafiri si o bratara, cauta filmulete amuzante, invata cateva glume si spune-i ce simti... straduites-te cat poti tu de mult sa-o impresionezi vezi daca si ea simte la fel. Insa daca sentimentele ei s-au schimbat trebuie sa iti vezi de drum... la fel am patit si eu cu un baiat, m-a placut foarte mult apoi a plecat la alta, cu toate astea se mai gandeste uneori la mine. Ce a mai ramas sa spun? Iubirea este imprevizibila.

| XAndreeaAndreeaX a răspuns:

Tu mai ai demnitate...sau nu stiu, adica ea si-o trage cu ala si tu sa stai ca un iepuras, mi se pare penibil, eu nu as putea sa stau dupa un baiat daca vad ca e cu alta.dar fiecare cu gandirea lui

| YouandI a răspuns:

Mai are rost? Sa zicem că o recâștigi, da? Și după iar te lasă pentru altul? Gândește-te sau încearcă să discuți cu ea cum de s-au ajuns aici și dacă tu ești vinovat fa în așa fel sa nu repeți greșelile, daca ea e vinovată să știi că așa o să îți facă mereu. Meriti ceva mai bun! Mult succes!