"doar nu sunt idiot sa-i spun asta in fata, lol"
Tocmai ca ai ajuta-o sa vada padurea de copaci si poate o trezesti la realitate.
Cine stie cum o sa perceapa toata treaba, iar eu nu vreau sa cad in penibil, prefer sa imi pastrez imaginea cu care ma stie, cu toate ca nu am oferit mai multe detalii aici, atunci chiar ziceati si voi ca e idioata ea, nu ala. E o cauza pierduta. Mai sunt si alte fete, nu e capat de lume. Mersi de raspuns.
E imposibil sa o ajuti sa vada padurea de copaci, ea e prinsa in lumea ei cu tipu respectiv. Treaba lor. Nu vreau sa-i spun chestia asta si dupa sa cad in penibil, prefer sa-mi pastrez imaginea pe care o am. Daca era fata desteapta, isi gasea un baiat pe masura... mai ales ca eu din partea ei nu ma asteptam la asa ceva, de fapt nici nu stiam ca are prieten, ea mi-a spus ulterior si anumite detalii care m-au dat pe spate, daca le-as spune aici... )))
La faza respectiva, tipu ala a dat de o "mina de aur", primeste si placeri sexuale si asa mai departe. Nu stiu cat o sa dureze, asta daca se prinde ea ca totul a fost iluzoriu ori asta daca vrea el sa o tina. Oricum, eu nu vreau sa fiu alternativa ei, dupa ce a stat cu lingaul ala. Mi se face scarba deja. Mersi pentru raspuns.
"Mai sunt si alte fete, nu e capat de lume."
Odata ce-ai ajuns sa constientizezi asta, nu vad de ce te opreste felul in care s-ar comporta cu tine dupa din a ii spune verde in fata ca e folosita.
Nu vreau sa-i ruinez viata, mai bine sa constientizeze singura. De obicei daca vrei sa ajuti pe cineva, te percepe ca pe un dusman, o sa constientizeze cu timpul. D:
Salut! Parcă mi-ai citit gândurile... sunt intr-o situație foarte asemănătoare: de mai mulți ani sunt îndrăgostit de o fostă colegă de liceu (acum sunt anul 1), căreia i-am spus ce simt pentru ea, dar sentimentul nu este reciproc. Este foare dureros când vezi ce multe ai in comun cu persoana respectivă si că "mentalitatea este sincronizată", dar primești doar prietenia ei...
Eu aș merge pe punctul 2), la concluzia asta am ajuns si eu, adică fata caută un băiat mai mare, pentru distracție mai mult. Probabil că în viitor aceste fete o să caute doar un băiat de casă pentru o relație de lungă durată si eventual o căsătorie.
Momentan nu ai ce face, nu pot să îți zic "treci peste" fiindcă știu că aceste vorbe nu ajuta cu nimic. Încearcă doar să nu le strici relația și să nu devi frustrat fiindcă va fi si mai greu pe viitor!
Salut, multumesc pentru raspuns. Chestia e ca fata e mai mare ca si mine, dar nu e un impediment treaba asta, atat timp cat va placeti reciproc, construiti ceva impreuna. Ma mira faptul ca o fata asa buna si-a luat un idiot pe masura. (nu pot sa dau multe detalii)
Oricum o sa trec peste, asta e. Nu trebuie sa ne mintim pe noi, sau sa ne facem scenarii, ar trebui sa o luam asa cum este, pentru mine este o cauza pierduta VESNIC. Daca ele vor idioti, sa nu caute mai tarziu sau sa le para rau pentru decizia facuta.