Nu, nu cred. La noi mai degraba ai fi luat in ras daca partenerul/partenera ta de viata ar fi super obez/obeza, pitic/pitica sau daca ar avea un alt defect fizic. Cineva de alta culoare, in general e privit cu un fel de fascinatie de catre romani, cred ca e o reminiscenta din perioada cand se adunau copiii prin garile pe unde treceau trenurile internationale si strigau la geamuri "gumi, gumi!"
Indiferent de rasa tot oamenii suntem si nu, nu vad ce fericirea isi daruieste sexul opus sincer poate sexual atat, daca as fi atras i-as da ignore si asta e, acuma cu rasismul da depinde ce rasa esti, de exemplu eu ca german daca spun sunt mai bine vazut decat daca as spune ca sunt tigan sau ungur asta pentru ca germani sunt recunoscuti drept sinceri si corecti oamenii
Si ce are ca-i negresa? Mie mi-ar placea si m-ar durea in fund de ce zic ceilalti.
Nu as renunta la un om pe care il iubesc doar pentru ca e de alta culoare. E o tampenie sa faci asta.
Din ce am vazut eu in Romania sunt respinsi tiganii si eventual ungurii, in rest eu nu am vazut cazuri de rasism. Am vazut multe persoane de alta rasa care s-au integrat bine printre romani.
anonim_4396 întreabă:
RAY întreabă: