A fost una cand i-a introdus tipul un morcov in scorbura (vagin) si i s-a produs o bula de aer in interior producand un atac cerebral. Sau la unu i s.o fracturat cheia de valoare cand a penetrat-o si a murit.
Se poate intampla in anumite cazuri din cauza efortului dar trebuie sa fie ceva patologic. In mod normal nu patesti nimic.
Aceasta frica devine valabila in cazul barbatilor de varsta a 3-a si de regula dupa ce au folosit pastiluta ''albastra''. Tu la varsta ta da-i -nainte fara frica pana rupi patul. S-au nu te lasa si bate-o de dormeza pana-i sar... mucii. Sanatate!
Da, se întâmplă dar foarte rar, stop cardiac, sau AVC, Accident Vascular Cerebral, la persoane în vârstă, la persoane bolnave.
Se mai moare și de frică, dacă ești tare fricos.
De putut - se poate, dar numai la bărbați cu afecțiuni cardiace; nu se întâmplă așa, din senin.
Urasc gandacii, URASC GANDACII, cand vad unul sar in sus (cum sar unele femei cand vad un soarece)... asta mi-ar putea provoca infarct
TOTUSI
nu imi traiesc viata intr-o camera sigilata si nici nu sunt paranoic, ca dupa fiecare chestie pe care o ridic s-ar putea sa vad un gandac si sa fac infarct
ce spui tu nu e chiar imposibil, insa se intampla EXTREM DE RAR, chiar nu am auzit cazuri reale la tembelizor decat odata cu foarte multa vreme in urma, si aia imi amintesc extrem de vag (si ma uit la stiri... de ani de zile)
asa ca incearca sa nu iti creezi o fobie artificiala (e posibil sa, asa ca mai bine nu mai fac) care sa nu te lase sa iti traiesti viata... NU MERITA! DELOC!
Ai grija ca daca scrii si rata in acelasi timp se va debursuci popandaul. funda plssss!
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
AlexEjmecheru întreabă: