anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

au o intrebare mare.
Deci o fata pana acum ceva timp nu imi vorbea frumos sau asa des. Acum abia scap de ea (mie imi place), deci de la un timp imi spune ca sunt dragut, si ca nu si-a dat seama pana acum ca trebuia sa aiba incredere in persoanele dragute ca mine. Adica intrebarea este: Aceasta fata ma place vreau sa spun ca pana acum nu folosea emoticonul acesta ":*" si acum il foloseste intr-una numai cand vorbeste cu mine. Deci ma place?
Si inca una... Eu cum as putea sa ii spun ca o plac?
Multumesc, dau funda! Si scuzati pentru greselile mele de ortografie.

Răspuns Câştigător
| T4ny4 a răspuns:

Daca esti timid spune-i pe mess sau scrie-i un biletel simplu, scurt si la obiect.Strecoara-i-l in buzunar sau da-i-l personal big grin Din cate ai scris,se pare ca si ea te place,dar poate asteapta sa faci tu primul pas, ca oricum semne sunt multe din partea ei big grin fa-ti curaj, surprinde-o!big grin

5 răspunsuri:
| NoNameo a răspuns:

Sunt foarte timid... Mai astept raspunsuri dar pana acum T4any4 iei funda. Mersi mult

| T4ny4 a răspuns (pentru NoNameo):

Oamenii timizi traiesc f intens toate sentimentele.Eu eram asa timida cand eram mai micuta ca eram efectiv muta pana si la intalniri cu prieteni pe care ii stiam de ani de zile.De vorbit cu baietii nu mai ziclaughing parca-mi ziceai de dracu` laughing) ca strutii cu capu-n pamant. Pana am observat ca oamenii nu-s chiar asa rai si n-ai de ce sa te temi. E normal sa gresesti, sa-ti fie rusine. Mi-ar place un baiat ca tine big grin cred ca o placi f mult daca ne-ai cerut noua parerea :X sa-mi zici ce-a iesit, te rog eu fain

| SexGirl1921 a răspuns:

Tipo" scuza-ma

| Nanduuu a răspuns:

Pai in primul rand, DA te place, in al 2 lea rand ar trebui sa te comporti si tu pe mes cu emoticoane de astea sa ii faci complimente, sa o scoti in oras si de preferat sa fiti doar voi 2, daca chiar va placeti te asigur ca os a fie ceva intre voi tongue Fundabatting eyelashes

| Pool77 a răspuns:

Deci uite Daca chiar vreii sa ii spui ca o placi spune-i in fata ia o suflare mare si spune-i Te iubesc! Bafta