Sunt doua variante.
Prima, sa aiba scurte momente de nefericire cu iubitul ei actual si sa alerge la tine, ca cea mai scumpa si mai pretioasa amintire a ei, langa tine a facut primii ei pasi de femeie si asta nu se uita usor.Si,prin comparatie,tu pari a fi mai bun in acele clipe decat iubitul ei actual.
A doua varianta,posibil ca dupa despartirea voastra,ea sa fi cautat un baiat foarte asemenator cu tine,o sosie a ta,cu acelasi caracter sau infatisare si,posibil,sa aiba momente de dor si sa doreasca sa revada originalul(adica pe tine) din cand in cand!
Da,ar mai fi o varianta,aceea a femeii cu harem,care tine sa se asigure de sentimentele fostilor,indiferent daca i-a parasit sau au parasit-o,e si asta o ticneala a vremii si a femeilor,foarte posibila!
Alege tu varianta corecta,pentru ca ai mai multe date decat mine.
Si,daca vrei un sfat,nu te intoarce.
Puteti fi prieteni,amici, orice, dar nu impreuna din nou, va fi mai rau decat prima data, cred eu.
Sa sti ca ai spus niste chesti reale.
Actualul ei iubit are acelasi nume ca si al meu seamana extrem de mult cu mine si locuiesti aproape in aceiasi zona ca si mine, diferenta e ca el ii accepta toate fitele/mofturile ei. Ba chiar ea a spus ca uneori se simte ca isi bate joc de el...
Si posibil ca asigurarea unor sentimente o ajuta sa ramana cu acea sosie.
Nu stiu daca pot fi amici... nici nu stiu daca sa o sun e ciudat sa incerc sa fac ceva, nu sunt genul care sa strice alte relatii... e aiurea sa ai resentimente
Tu ai facut deja partie, iar prietenul ei nu doreste sa mearga pe ea, din prostie sau din cauza varstei. Acum, cum sa stea fata asa, cu acest sentiment, ca nu mai poate fi de folos nimanui?
Vrea sa stie daca tu vei fi intodeauna pentru ea te vrea ca o roata de rezerva...cand ramane singura se intoarce la tine. Uito nu se merita.
HappynewCenusa întreabă: