Am citit cu un zambet mare povestea ta si mi se pare minunata!
Totul pare perfect si nimic n-ar trebui sa strice frumusetea relatiei voastre,nici macar cei care nu suporta atata perfectiune!
Pentru ca oamenii,in dorinta lor smintita de a acapara (orice,bani,onoruri,pamanturi,masini, case), se simt deranjati cand ceilalti nu le urmeaza exemplul!
Tu, traind la oras, e normal sa fii judecat ca iubesti o fata de la tara.Pentru ca esti diferit si ceilalti(parinti, prieteni, vecini, colegi) nu suporta lucrul asta.Ai atatea posibilitati(dupa parerea lor), incat li se pare ciudata alegerea ta.
Daca ar intra in pielea ta macar un minut ar intelege, ti-ar cere scuze si-ar fi fericiti pentru tine.
Pentru ca tu ai gasit o fata curata, cuminte si frumoasa care sa te iubeasca si pe care o iubesti.Nu are importanta cat va dura, important e sa-ti traiesti povestea ta luminoasa fara sa te lasi influentat de cei din jur.
Important e sa te simti tu fericit, pentru ca tu ai ales aceasta fata si tie iti umple ea inima!
Personal, va doresc tot binele si toata dragostea, mi-e tare drag sa vad perechi fericite si voi sunteti una foarte fericita!
O iubeşti, te simţi bine în compania ei şi este ceva reciproc...e tot ce contează.
Părerile celorlalţi ar trebui să fie irelevante.
Iar că cineva e de la ţară sau de la oraş, e mai puţin important...om să fie!
Şi nu că ar conta, dar mi-e drag şi mie de voi şi de pistruiata ta.
E frumos ce simţi.
Felicitări şi mult succes înainte!
Asculta-ti inima, lasa-i pe cei din jurul tau sa spuna ce vor, atata spun.
Nu trebuie sa-ti pese ce zic altii
daca o iubesti chiar nu conteaza
ea este pentru tine nu pentru altii
mergi inainte cu capul sus
Unele fete de la tara sunt mai educate si mai cu bun simt fata de cele de la oras. Nu conteaza ce zice lumea, sunteti impreuna si va iubiti mult, asta conteaza. Rautati o sa gasesti la tot pasul, asa sunt invidiosii. Nu te stresa, daca va iubiti cu adevarat nu ar trebui sa va afecteze relatia niste idioti Sper sa fiti mereu impreuna
Aberatii, gelozii, "nasu pe sus"... Tot felul de vorbe. Daca o iubesti si vrei sa fii cu ea... nici macar nu ar trebui sa discuti chestia asta. Mama ta si tatal tau o sa inteleaga daca le explici asa cum ne-ai explicat si noua. ( Ai povestit foarte frumos :3 ) Tu trebuie sa iti asculti inima, nu gura lumii. Gura lumii e cel mai greu "hop" dintr-o relatie. Daca e taranca ce? Sutnem oameni, toti suntem la fel. si nu stiu care e persoana proasta, ea sau oamenii de la care vin acele comentarii? Continuati relatia cu ea si nu incerca nimeni si nimic sa va desparta atata timp cat va iubiti.
Pai si eu sunt de la tara. si in unele sate oamenii sunt mai moderni dacat altii care stau in oras, depinde de perosana, poti vedea daca e taranca dupa gesturi, dupa cum se imbraca, etc. eu iti zic sa vorbiti sa va intalniti si sa iti faci tu o parere. si pana la urma parintilor nu trebuie sa le placa, daca iti place tie e tot ce conteaza, te puup :**