| LilySwan a întrebat:

Salut TPUhappy Aveti vreo sugestie la problema ce ma macina? In urma cu 3 saptamani m-am intalnit cu un tip cu care vorbeam pe internet din alt oras. A fost dragoste la prima vedere, si el mi-a spus ca vrea sa fie cu mine si ca nu vrea sa ne despartim niciodata. Acum insa nu imi mai raspunde la telefon si sunt trista pentru ca m-am implicat prea tare. El mi-a scris pe e-mail ca are probleme grave, mama lui fiind diagnosticata cu cancer trebuindu-se sa i se faca operatie in afara, fiind intr-o situatie critica. El fiind tot timpul la spital. Mi-a mai scris ca nu crede ca poate sa se angajeze intr-o relatie acum si nu vrea sa ma oblige sa il astept ( adica sa decid singura). Ce spuneti ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| тecнιннιlα a răspuns:

Amanda33 eu sunt intr-o relatie pe net. Si te contrazic. Merge relatia chiar daca greu merge. oricum inima nu stie decat sa iubeasca nu conteaza cum unde cand happy.

Daca il iubesti si el te iubeste si sti ca se va intoarce la tine cand va putea atunci asteapta`l happy. Daca ai vreo urma de indoiala atunci incearca sa-l lasi. Cum spunea si amanda un telefon din cand in cand. fiind f imp pentru el fiindca ii mama lui il intrebi de ea si bine`nteles si de el daca nu puteti vb mult asta e. Dar totusi sa pastrati legatura cumva mskar sa vb putin happy.

3 răspunsuri:
| amanda33 a răspuns:

Eu zic sa astepti altceva nu ai ce face
un telefon din cand in cand, sa intrebi de mama lui e oligatoriu ( bunu simt te obliga) in treacat poti sa il mai intrebi si pe el ce mai face. si nu dispera daca dupa un timp el nu va fi cu tine.
nu uita ca relatiile la distanta nu prea merg

| BlackHorse a răspuns:

Sustine-l! Trece prim momente foarte grele. As recomanda sa mergi la el ( nu neaparat sa stai peste noapte, dar na... depinde de distanta ), si logic, nu opri relatia. A spus-o in semn ca nu ar avea timp de relatie ceea ce e si normal in situatia aceea. Baftawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna, parerea mea ar fi sa il astepti credel ca poate are si el probleme ca orice om totusi fi cu ochii in4.