Bună.
Frumoasă vârstă pentru dragostea fizică, de la 15 ani!
Când este deasupra, nu când se suie, că nu urcă în pom!
Ca la carte nu o faci că nu ai experiența unuia de 30 de ani, amice!
Trebuie să-i descoperi punctele erogene (dacă știi ce sunt alea!).
La școală mai mergeți și voi?
Pa, pa.
La 15 ani nu stie ce e aia placere, incercati sa va mai,, jucati,, acolo peste vreo cativa ani
Incearca sa mai reduci preludiul. Eu zic ca aproximativ 15-30min este chiar de ajuns.
Bună!
Din ce spui tu, CRED că penisul tău NU o pătrunde destul de adânc!
Din moment ce spui că SIMTE plăcere când este EA deasupra şi invers nu, este evident că în prima poziţie penisul intră mai ADÂNC.
Deci, cred că este o chestie de "dimensiuni" ( dacă preludiul şi tehnica ta sunt ok... ).
Toate cele bune.
Am penisu de 17 cm la 16 ani ce vrei mai mult simte placere dar foarte putin cand este ea pe mine, cand ma pun eu peste ea nu simte deloc
E prea mică, nu are cum să simtă ceva atâta timp cât aparatul ei reproducător nu este dezvoltat.
Renunțați la astfel de sporturi!
Salut
Trebuie sa iei in calcul si faptul ca ai inceput-o cam devreme. S-ar putea ca ea sa nu se fi dezvoltat suficient pe plan sexual, incat sa fie capabila sa obtina placere prin penetrare.
Apoi, incercati pozitii care ii plac ei mai mult.
Si inca ceva. Rareori o femeie obtine orgasm doar prin penetrare. Trebuie musai stimulat si clitorisul in timpul actului.
Nu e nici o rusine.
Pai nu aveti cum sa simtiti placere.alti copii de varsta voastra nu dorm noptile pentru a invata, pentru a deveni ceva sau cineva in viata! voi, calareala! pai daca la varsta asta nu simte nici o placere, la 30 ani...o sa simta scarba...
Nu are ce sa simta la 16 ani cand inca este la varsta pubertatii.Mai asteapta ca nu vine sf lumii.
E nu are ce sa simta la 16 ani altele se f. in draci la varsta asta
00Andreea008 întreabă: