| Joi a întrebat:

Salut TPU, azi am facut sex cu o fata, iar in timpul sexului prezervativul s-a rupt. Nu a durat nici 2 secunde si l am scos dandu-mi seama ca s-a rupt. Nu mi-am dat drumu nici pe departe, insa din ce am auzit se poate ramane insarcinata si de la lichidul preejaculator insa nu m-am masturbat in ziua aceea deloc, si am urinat de multe ori. Dupa ce mi-am scos prezervativul, fata s-a dus sa urineze. Tin sa mentionez ca mai sunt 4 zile si ii vine ciclul. Care sunt sansele sa ramana gravida. Dau funda

Răspuns Câştigător
| MihaiSpeedster a răspuns:

Zero. A trecut de ovulație. Stai calm. Faptul că ea urinează nu schimbă nimic. Gândește-te ca glandul (capul, pe înțelesul tuturor) e la 10-15 cm distanță de uretră, înspre interior ( pipilușul curge aproape de ieșire, sperma e mult în interior) deci ca sa spele sperma, ar trebui să urineze spre interior, destul de adânc. Pentru viitor, procură-i fetei pilula de a doua zi, și nu mai folosi prezervative made in Sri Lanka.

| Joi explică (pentru MihaiSpeedster):

Multumesc, totusi am folosit durex jeans

| Joi explică (pentru MihaiSpeedster):

Trebuia sa i vina azi si nu i-a venit. Sunt stresat

| MihaiSpeedster a răspuns (pentru Joi):

Stai mă calm, că îi vine. Du-te și bea o bere ca să treacă stresul.

11 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Emilian65 a răspuns:

Șansele sunt minime spre zero.

| LoveSleep a răspuns:

N-are nimic, stai linistit.

Răspuns utilizator avertizat
| StripperRaoul a răspuns:

Las ca nu ramane asa usor

| DixieBloom a răspuns:

Cel mai probabil a trecut de perioada de ovulație dacă mai sunt 4 zile până la ciclu, deci nu rămâne gravidă. Lichidul preejaculator apare înainte de penetrare, pentru lubrifiere. În mod normal, el nu conține spermatozoizi, dar mai sunt cazuri când pot fi.