anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Azi am hotarat sa fac sex cu prietena mea protejat dupa sfaturile dvs. Am cumparat o cutie de durex si am iceput treaba. Ati avut dreptate e mult mai relaxant, chiar prea relaxant...la un moment dat am vrut sa ejaculez.dar m-am abtinut...si cand sa schimbam pozitia am constantat ca prezervativul nostru drag..se rupsese durex.. am avut o tentativa sa-mi dau drumul dar m-am abtinut. nu era urma de sperma dar tot stau cu frica ..pentru ca am fost relaxat. prietena mea nu e de acord cu pastila de a 2 zi. ce sa fac?

7 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Daca prietena ta era in perioada fertila este posibil sa fi ramas gravida din cauza lichidului preejaculator.

| Felys a răspuns:

Sa calculeze perioada ei fertila si daca nu este in apropiere chiar nu are motive sa ia pastila de a doua zi

| FABULOSUL6000 a răspuns:

Sanse de la slabe spre inexistente. Fara ejaculare si cu un prezervativ prezent, poti sta calm, minuni se intampla numai daca te numesti Isus.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Data viitoare apeleaza la un prieten sa iti puna prezervativul. E clar ca cele trei imagini de pe cutie, care explica cum trebuie folosit, sunt prea complicate pentru capacitatea ta de intelegere.

| Ionescu_Marius_1980 a răspuns:

Durex am rupt si eu dar Love Plus nu.
"Love Plus" prietenul meu de zeci de ani! happy

| Coquina1 a răspuns:

Dupa sfaturile cui? ale corbuluialbrosu?
pai data viitoare ia-ti niste manusi mai bune, mainile sunt foarte periculoase, pline de bacterii!
intreaba-l pe corbul ca e expert, de unde isi procura manusi.

| NuSuntTroll a răspuns:

N-ai un "pull out game" strong enough. Antreneaza-te.