Http://www.contraboli.ro/fimoza-cauze-simptome-diagnostic-tratament/
Sa-ti fie rusine atunci cand vei avea probleme cu erectia, mor de curiozitate, de unde a stiut mama ta de problema vecinului? :P
Grozava subliniere a problemei cu vecinul )))))
Pentru ca mama veciunului e prietena cu mama mea am fost coleg de clasa cu veciunul. Si mama lui i-a povestit mamei mele ce a patit copilul.
De unde stie mama ta ce problema are vecinul tau cu penisul?
am o veste sa iti dau.
VECINUL ESTE TATAL TAU!
Pentru linistea ta, ar fi mai bine sa treci peste rusine si sa discuti cu parintii tai! daca operatia iti va rezolva problema, calca peste timiditate si rusine si du-te la doctor. ca mai bine faci ceva acum cat esti tanar, ca sa poti duce o viata linistita si sa fii impacat cu tine si sa te simti bine in pielea ta. Astia sunt cei mai delicati ani din viata si tot ce ti se intampla acum, te va marca si nu o sa poti niciodata sa ai increderea de sine daca ai complexe. Nu te rusina, nu e nimic de ras sau de ascuns, mai ales fata de un adult! Da-ti sansa la o viata normala si rezolva-ti problemele, nu trai cu complexe pentru ca te vor urmari toata viata si e pacat! sper sa te ajute sfatul meu si sper sa faci alegerea corecta! multa sanatate iti urez.
anonim_4396 întreabă:
linarkfts întreabă: