Sa nu'ti fie rusine, daca fata aceea spune ca esti amuzant, deschide un subiect cu tema " prieten". si bate'i apropo'uri, spune'i ceva de genu " ti'am spus cat de draguta esti, si imi pare bine ca te cunosc, te porti asa frumos cu mine, insa nu ti'am spus si nu stiu daca ti'ai dat seama, dar mie imi cam placi. datorita comportamentului si caracterului tau de nota 10. ( bine cum nu inseamna k exact asta trebuie sa ii spui... dar am dat o idee), vezi cum reactioneaza ce iti spune, daca nu refuza sa raspunda,( si iti spune ca nu mai are iubit), o poti intreba asa " retoric " - " si care ar fi sansele ca eu sa iti fiu si mai aproape decat sunt acum "... daca se poarta frumos cu tine si tu cu ea, si mai esti si amuzant, atunci la inceput sigur va zambi pe subiectul asta, ar trebui sa fie dornica sa vorbeasca despre asta, parerea mea. asa ca fa'ti curaj si intreab'o mai dai un biletel / sms in ora si spune'i ca vrei sa vb cu ea, in pauza, sau dupa ore la o plimbare. succes
Frate ai asteptat prea mult. Ea ti-a dat de inteles ca te place mult si uh nu ai facut nimica cea ce ea crede ca uh no placi. Acum ca elibera profita cat mai poti si spune-i nu fi las. Ca din cate neai zis te place enorm fata. Actioneaza pentru ca o so pierzi iar si poate va fi definitiv. Sper ca ti-am fost de ajutor BAFTA
Nu stiu cati ani ai, dar zic ca asta ar merge la orice varsta.
Cand o mai vezi, invit-o pe undeva( daca ai sub 18 ani, nu o duce la o bauta!), iar in drumul spre casa spune-i ca ai vrea sa fiti mai mult decat amici.
Hai, ca nu-i greu!
Va pup pe toti maine dimineata o sa aleg un raspuns castigator dar pana acum Cirus castiga :*:*:*
Eu in locul tau as intreba-o direct: de ce daca vroiai un prieten l-ai ales pe x si nu pe mine. Sper ca stii ca vei avea si de suferit de la fete si cel mai bine e sa nu te schimbi in rau, cu niciun pret, altfel vei pierde mult in ochii celorlalte si celorlalti. Sa cresti frumos e castigul tau. Si acum o sa vezi, daca e sincera, ca uneori aparentele inseala, dar ca adevarul iese la suprafata intr-un tarziu.
Wo.ai o poveste foarte frumoasa.sunt fata si vb din punctul unei fete de vedere si din punctul meu de vedere. daca va intelegeti asa bine. odata cand este bine dispusa.intreab-o cv de genu:Ma mai iubesti? vrei sa fii cu mine? ce ai face daca ai sta o zi cu mine?'' a care daca ea iti rapsunde cu ce'i asat si e surioasa spui ca era o gluma. daca o ia asa. poate poate.adica actualul meu prieten asa a facut.si noi eram prieteni dar si mie si lui ne era jen as ne spunem sentimentele pe fata.mi-a trimis aceaste intrebare. la care eu increzatoare am raspuns da.de atunci apropae 4 luni traim o frumoasa poveste de dragoste.sau daca nu rinde curaj arata-i ce simpti.crezii in tine.eu cred ca ai sanse.deci mult succes:X:X!
sper ca ti-am fost de ajutor.scuze pentru greselile de ortografie.:8
HappynewCenusa întreabă: