anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Azi mi-a venit asa un gind.Cum parintii isi pot da seama daca baiatul/fata lor nu mai este virgin/a? Fara ei sa dea de stire, parintii pot avea indoieli?
Nu o luati de rau.

11 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
greece12
| greece12 a răspuns:

Ai putea sa-mi spui cum sa NU isi dea seama?
Doar si-au crescut copilul din prima clipa de viata,il cunosc si dupa cum respira!
Faptul ca ei nu-ti analizeaza tie de unde stiu ca minti, ca le ascunzi ceva, ca ai facut o boacana sau ai luat o nota proasta, n-ar trebui sa te duca la concluzia superficiala ca sunt si orbi!
Nu exista parinte atent si grijuliu care sa nu inteleaga ce se intampla cu copilul lui!
Sa fii sigura!
Pentru ca in locul tau au fost si ei si stiu, dar tu in locul lor, inca nu.

| Fatamuntilor a răspuns:

Orice parinte ar trebui sa-si cunoasca foarte bine copilul.Sa-i cunoasca anturajul,sa-i cunoasca programul.
Daca in mod normal parintii tai stiu ce faci si dintr-o data, devii mai retras, nu mai vorbiti ca de obicei, lipsesti mai mult de acasa, parintii ar trebui sa intre la idei!

| neutrino a răspuns:

Parintii care nu realizeaza acest lucru sunt "repetenti" la capitolul parinti.

| Mimiiiiii a răspuns:

Mi-a venit ideea, ai ceva impotriva "seriosule"?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ma blegi mai santeti.de ce credeti voi ca santem noi parinti si nu invers? mama ta stie de cand te-ai f...t prima data.fiindca e femeie mai.

| Zenithf a răspuns:

Pai judeca si ei. Dupa ce faci, esti o persoana schimbata, esti interesata mai mult de alte lucruri, nu mai esti asa copilaroasa. Sunt schimbari mici, dar cineva care te cunoaste de mica isi da seama de ele. Sigur, trebuie sa stati in aceeasi camera o parte din zi, macar jumate de ora, ca sa aiba contact cu tine, daca saracii parinti sunt toata ziua la lucru, nu prea au cand sa mai realizeze ca viata ta s-a schimbat.

| Neuronul a răspuns:

Forma sânilor şi faptul că este posibil să slăbeşti puţin după o perioadă de timp de la primele contacte sexuale, este un indiciu destul de evident pentru părinţii tăi.

| Alcyon a răspuns:

Daca or sa vada ca lipsesti mai mult de acasa si ca nu le povestesti ce faci in timpul ala, or sa te cam miroasa. E foarte usor sa te dai singura de gol, daca nu stii sa minti. Mai ales ca ei sunt vulpoi batrani, cu mai multa experienta ca tine.

| Alexandru0007 a răspuns:

Indoieli,da.dar sa-si dea seama, nu.te pot duce la ginecolog odata ce au dubii

| Wehrmacht a răspuns:

Daca ar fi cum zic astia parintii sunt un fel de vrajitori.Te intreaba si ii raspunzi.Asa isi da seama.Restul sunt banuieli.