| Annonymousthizisme a întrebat:

Salut TPU

Baieti...cand cunoasteti o fata si vreti sa iesiti la un suc cu ea voi platiti?laughing
Sau normal ar trebui ca de fiecare data cand iesiti fiecare sa isi plateasca partea lui.

9 răspunsuri:
| larrii a răspuns:

Eu cand ies cu prietenul meu si ne luam cate un suc sa zicem platim fiecare partea lui.adica cu ce ar fi el obligat sa plateasca sucul meu? daca o sa platesti tu de fiecare data poate sa se invete, si apoi o sa iasa urat.e frumos sa platesti tu prima data cand iesiti, apoi mai rarut. cand esti in bani poti plati tu laughing cand nu.fiecare partea lui happy

| Jameson a răspuns:

Cine invita acela plateste

| MonkeyBoss a răspuns:

Pe asa vremuri, se poate si jumate-jumate laughing

| Nooooooonameee a răspuns:

Sunt fatahappy pai. normal ar trebui daca tu o inviti sa platesti tu. Chiar daca are bani, platesti tu. Asa este frumos! Succes!:*

| junkyx a răspuns:

Man noraml ca o sa platesti u de aia fetele sunt costisitore rolling on the floor big grin da nu pe bune normal ca platesti u

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt multe reguli in societatea asta, una dintre ele cum care trebuie sa platesti consumatia unei fete. Niciodata nu m-a interesat gura lumii si ca atare cand ieseam cu un tip uneori plateam eu toata consumatia, spre uimirea celui cu care ieseamlaughing
Poate te loveste norocul si dai peste o tipa ca mine ( joke).

| AlbertPanel a răspuns:

Daca esti gentleman daca asa se scrie zici nu stai cuminte ca platesc eu

| markiTo a răspuns:

Pai mi-e mi se pare cel mai dragut sa platesti tu,ea este fata, poate cand ai nevoie de ea sa iti puna o vorba la cineva, si in rest dai dovada ca esti un gentleman...

| Annonymousthizisme explică:

Prima data sa zicem ca merge laughing apoi sa isi puna pofta-n cui