Nu ma atrag alea urate (asta e LOGIC), la caracter ce pot sa zic: nu suport suferintele, fitele, glumele de prost gust (mai ales alea perverse)
Sa stiu ca mie mieste mai usor sa-mi zic ce fel de fete imi plac decat care nu le plac
Atunci spune...
Imi plac fetele amuzante si care sunt dispuse sa vorbeasca
Fitoasele, figurantele, proastele cu atitudine si orice fel de curva -NU
Decente, normale, inteligente, amuzante si (deja am pretentii) frumoasa -DA
1."Fitoase bla bla bla..."
2."Decente etc. etc..."
-Iar acum o intrebare mai personala...ai gasit'o pe 2 sau inca o mai cauti?
U-huh, numa ca e luata. Deci pierd timpu cu fete gen numero 1 si astept sa mai gasesc una...calumea. Daca nu, asta e. Dupa cum vad, e posibil sa-mi petrec timpu numa cu fitoase o vreme. Ce pot sa fac? Sper in continuare ca in adunatura asta de pitipoance se mai gaseste si o fata decenta.
De ce disperi?, sunt atatea femei in Romania (ca sa nu spun de toata populatia de gen feminin de pe glob), depinde si in ce anturaje te invarti, depinde de mai multe + fata de la numarul 2, cum ai descris'o tu ar insemna o relatie serioasa, fetele in genul cele'i de la numarul 2 numai la o relatie serioasa s-ar putea gandi...si acum te intreb eu pe tine:cati ani ai? de consideri ca ai putea intretine o relatie serioasa si nu doar una de dragul de a avea una/din lipsa de acupatie.
Mie nu imi plac alea cu fite cele usuratice si sa fie si un pic inteligenta ca daca nu e poate sa fie cea mai frumoasa din lume
anonim_4396 întreabă:
DiannaDi întreabă: