| Alfonso a întrebat:

Bine, este fata asta mai mica ca mine cu 2 sau 3 ani (eu am 15).Mi-a placut de prima data,ieri i-am luat un trandafir, si i-am spus ce simt! Am intrebat-o daca vrea sa fie prietena mea, si a spus ca se mia gandeste.Niste prieteni de-ai mei au vorbit cu ea dupa aceea si ea a spus ca nustie ca sa faca, dar ca inclina spre nu...si eventual o sa stea o zi cu mine,sa vada daca se leaga cv! Bun,cum ar trebuuii sa ma comport cu ea, despre ce sa vorbim, unde sa o duc?! Va rog sfaturi! Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| TimisoaraKBOOOM a răspuns:

Fi tu insuti, n`o trata ca pe o printesa, mai ales in situatia asta happy ca nu si-a cumparat sclav, asa-i? big grin Fi tare, si daca nu te vrea, mai sunt multe.

5 răspunsuri:
| GoguSteriade a răspuns:

Astia care i-ati mai dat sfaturi pana acum, sunteti cam deplasati si masochisti. Daca vrea doar o zi, de proba, e praf in ochi, nu rezolva baiatul nimic intr-o singura zi.

Cu parere de rau iti spun ca mai bine o lasi, nu are niciun gand. Totusi, daca te duci la "intalnirea de proba" nu-ti arunca toti banii din buzunar ca sa ii iei ochii.

| DeutzaMika a răspuns:

Fii tu insuti! Ea fiind mai mica cu 2-3 ani ca tine nu va sti ce sa faca. Ia o usor.
O poti duce intr-un parc la o plimbare, dar ncearca sa nu fii prea direct. O poti tine de mana o poti pupa pe obraz, dar nu incerca sa o saruti ca se va speria; o poti tine in brate.
Discutia va veni de la sine. Va veti cunoaste mai bine. Intreb-o ce fel de muzica asculta, zodia, cat mai multe despre ea. Fii mereu cu un pas inaintea ei. Incearca sa faci glume bune, poti ovestii tampenii pe care le faceai la 5 ani ca sa se amuze pe seama ta. Nu trebuie sa fi actor tu trebuie doar sa fii TU.
Si ca sa stii. fata a zis ca inclina spre nu pentru ca ai fost romantic si putin direct cu ea..sa speriat..plus ca tu esti mai mare ca ea si nu cred ca vrea sa 'sufere' avand in vedere ca tu o placi.
Funda?

| D3X73R a răspuns:

Este destul de frustrant sa patesti asa cv...Depinde ce-i place ei poate ii plac baieti mai indrazneti poate ii plac baietii calculati vezi si tu ce fel de caracter e, ti-as sugera s-o cunosti mai bine!

| YukyPuky a răspuns:

La un suc, prajitura, plimbare prin parchappy fi cald cu ea, afla ce lucruri ii plac ei, spune-i ce lucruri iti plac tie poate gasiti ceva in comunhappy

| Maria_Anna_1995 a răspuns:

Ok in primul rand, daca se decide sa stea cu tine o zi de proba, fa-o sa rada, sa se simta bine, acorai atentie! si daca dupa ziua asta nu vrea sa fie cu tine, pur si simplu ignoro! e inca mica si poate te refuza doar pentru ca vrea atentie! daca te place, se va tine ea dupa tine! daca nu, gaseste alta fata care sa te aprecieze! sper ca ti-am fost de ajutor, astept funda happy