| AleX_9489 a întrebat:

Bun deci is foarte derutat straight face... vorbesc cu o fata, mie imi place de ea mult dar nu stiu ce sa fac. Vorbesc cu ea mai mult prin mesaje si pe mess mai iesim in grup prin oras etc. dar nu asta este problemahappy. Ea este foarte timida si asta ma enerveaza cand vreau sa o sun ea zice ca mai bine vorbim prin mesaje... am vorbit cu ea destul de mult si m-am apropiat de ea pana cand mi-a zis ca si ia ma place dar de atunci nu mai prea vb cu mine si tot schimba subiectu cand devine mai personalcrying Si nu stiu ce sa fac! Si va rog sa nu va bateti jocwinking Funda+Vot!

Răspuns Câştigător
| MeGustaaaaa a răspuns:

Draga AleX, ca fata, stiu ce sa faci!
Daca te place e bine, si asa ca daca e timida incearca sa vorbesti cu ea si spune-i sa te asculte! Fetele timide sunt usor de "imblanzit".Fa-i un cadou si incearca sa deschizi o convorbire personala cu ea si daca va schimba subiectul spne-i sa te asculte, tu trebuie sa ai putina autoritate! Discutati despre problemele voastre si incercati sa le rezolvati! Daca nu vrea sa o suni inseamna ca ii este rusine de tine sau de fmilia ei daca tu o suni in prezenta lor.Daca vreti o relatie asta nu se va putea desfasura prin mesaje sau ne bagare de seama! Vorbeste cu ea si daca ea te place va intelege! Merge-ti singuri intr-un loc si spune-i toate astea. Apoi daca va intelege, intreab-o, nu stiu, daca vrea sa fie impreuna cu tine sau ceva de genu'. Daca te place, conform fetelor indragostite, ele se vor saruta imediat cu baiatul...Astea sunt fetele...Deci daca va placeti cu siguranta sa fi pregatit ca probabil te va saruta.Scuza-ma ca iti spun asta dar asta cred eu ca e bine sa faci! Sper sa te descurci si sa imi dai si mie o fundita ca ma dor mainile la cat am scris! Succesc si bafta la fata!

3 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Aia face misto de tine, daca era intreaga la cap te imbratisa si te pupacea de nu mai putea dar se vede ca incearca sa scape de tine.

| NuAmGăsitNume a răspuns:

Sunt si eu exact ca si fata aia.Eu zic sa asculti de Aura fiindca are dreptate.

| cohyChocolate a răspuns:

...interesant! Pai incearca sa o iei putin pe ocolite.adica de execplu sa vorbiti despre un subiect sa-l schimbati si tot asa ca sa vad ca nu esti obsedat de relatia voastra si o sa inceapa sa se deschida si ea la discutii! Sper ca te-am ajutat. VOTE?