| Alexx49 a întrebat:

Bun' imi place de o fata prima oara am vazut-o la o petrecere am dansat cu ea bla bla bla... A doua zi am vb cu ea pe facebook i-am cerut id, am vb cu ea pe mess ore intregi acum o luna si ceva am chemat-o daca vine afara dar s-a facut urat afara n-am mai iesit si de atunci nu am mai vb, ea obisnuia sa ma caute pe mess ea zicea "ceau ce faci"... dar de o luna nu a mai zis nimic nu stiu ce sa fac o plac ffff mult. ajutati-ma plssss

Răspuns Câştigător
| Pathy a răspuns:

Nu cumva fata si-a gasit vreun iubit? Doar intr-un fel poti afla ce se petrece, intreband-o. Zii ca iti cer scuze daca o deranjezi dar vrei sa o intrebi ce s-a intamplat, de ce nu mai vorbeste cu tine. Si daca zici ca tot ea intra pe tine, probabil asteapta sa ii trimiti si tu un "ce mai faci?" sa vada daca esti interesat de ea. Oricum, multa baftawinking!

6 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Pai, daca prin ceea ce faci tu demonstrezi ca nu mai esti interesat de ea, ce te astepti sa faca? In primul rand, nu inteleg ce inseamna "ea obisnuia sa ma caute". Adica, TU NU FACEAI NIMIC? Esti un pampalau si ai pierdut-o din cauza asta.

| X a răspuns:

Te-ai gandit sa o bagi tu in seama si sa o intrebi de ce s-a distantat asa sau de ce nu mai prea vorbiti....decat sa iti pui 100de intrebari in minte mai bine i pui iei una.

| Pathy a răspuns:

Multumesc de funda:*. Poate mai revii si ne anunti daca ati mai vorbithappy

| alex71yonutz a răspuns:

Salut.
Eu cred ca aceasta fata te place, dar vrea sa faci tu primul pas.

| comyboy3003 a răspuns:

Poate si-a gasit pe altcineva intreab-o tu sau da-mi mie idu ei de mess ca vad eu