Nu merita alta sansa, ai acordat la inceput cand ai cunoscut-o si acum sa ramana obiect coroziv pentru tine. Incearca sa isi scoata armele pentru a te tine sub control, nu o ajuta cu nimic si merita sai readuci aminte ca a fost ordinara cand te.a inselat sa o faci sa simta acea durere de vina sa o macine... prietenii tai au procedat perfect cand au injurat-o
Foarte frumos, când prietenii tăi au jignit-o ți sa părut amuzant și ai râs și totuși spui că îți e dor de ea și vrei să te împaci cu ea.
Ar trebui să te gândești bine ce vrei să faci.
Oricum după părerea mea ar trebui să treci peste ce a fost și să nu o mai cauți. Te-a înșelat o dată, o poate face și a doua oară.
Sunteți imaturi, dacă o iubeai nu permiteai prietenilor sa o jignească în public, daca te împaci cu ea nu ți-e teama de reacția prietenilor? 2. Nu cred ca are rost sa va împăcati, la cât de imaturi sunteți e posibil sa iasă prost
Nu face nimic. A scăpat de ala cu care era și acum repede rea pe tine, sa ii dea poza cu tine și ealui ala. Sau are nevoie de penis.
Cum sa mai ai sentimente pentru o persoana de care te-ai despartit de 8 luni de zile? ))
E doar o impresie, atat.
In primul rand cred ca ar trebui sa lasi gelozia la o parte, pentru viitor, mai ales la stadiul de iubiti, ar trebui sa va ingaduiti sa experimentati si cu alti parteneri.
Da cred ca ar trebui sa i ceri iertare si sa te impaci cu ea, din ce zici tu chiar o iubesti si se pare ca si ea pe tine. Lasati orgoliul deoparte si rtaiti-va viata!
Te sfatuiesc sa faci ce ti spune inima, pana la urma daca nu risti nu castigi. Numai ca daca o sa te impaci cu ea o sa iti aduci aminte de ce ti a facut si o sa apara ura... eu iti spun pentru ca am trecut prin asta. Multa bafta