| bogdannn9696 a întrebat:

Salut, TPU.
Cam acum o saptamana am vorbit cu o colega prin sms-uri, si la un momentdat am invitat-o la suc, dupa care nu mi-a mai raspuns nimic, iar seara cand a intrat pe facebook ca pretext sa vorbesc cu ea, am intrebat-o daca avem ceva teme la o materie, si mi-a raspuns ca da si mi-a spus exercitiile si acum nu stiu cum a interpetrez, m-a rafuzat, nu stie, se mai gandeste. De atunci nu am mai vorbit cu ea prin sms-uri sau facebook pentru ca pot sa spun ca imi este rusine. La scoala ne salutam si vorbim pot sa spun "deschis" adica in primele 2 zile dupa ce am intrebat-o nu a mai fost la fel dar dupa 2 zile deja am inceput sa vorbim "normal".Ce ar trebui sa fac? Sa o mai intreb iarasi? Sa o las balta? Chiar as avea nevoie de un sfat.
Multumesc tuturor.

4 răspunsuri:
| simonamaria a răspuns:

Poate te considera doar un amic si prefera sa nu iti dea un raspuns negativ ca sa nu te indeparteze, insa poate fi si varianta de timiditate.Dar daca e sincera treaba eu zic sa ii vorbesti deschis. fetelor li se pare romantic sa li se declare sentimetele sau chiar sa fie luate prin surprindere.de ex daca o sa fi sigur ca te place o poti saruta "accidental".e genial, crede-ma.Mul succes!

| senstein a răspuns (pentru simonamaria):

Aha, ca sa-i f.u.t.a 2 palme... sa inteleg ce tie iti place accidental?

| simonamaria a răspuns (pentru senstein):

Am precizat ca in cazul in care stie sigur ca il place/atunci i-ar placea.

| loorentzoo a răspuns:

Ce intrebarari fara sens, sicner cand eram de varsta ta nu imi faceam atatea probleme, daca avea cineva suc si impartea era sarbatoare