Hai sa te iau cu albinele ca sa intelegi.Deci,stim toti ca albinele fac miere si o depun in faguri,da? Daca apicultorul strange zilnic mierea, fagurii nu se vor putea umple. Daca ii strange o data pe saptamana, ai sa vezi cum curge mierea din ei si da pe afara.Asa si in cazul tau.Corpul produce sperma, dar daca o bazai zinic, de unde.Normal ca daca o lasi in pace,se umple rezervorul si e mai multa!
Daca poti face copii sau nu depinde de foarte multe lucruri. Spermatozoizi sanatosi, cu viteza normala, densitate mare etc.Toate acestea le stabileste o simpla analiza medicala,eu nu pot sti,in concluzie,nu am cum sa-ti raspund si la asta.Un lucru pot sa-ti spun,din moment ce esti sanatos,nu vad motivul pentru care nu ai putea avea copii. Oricum,masturbarea la intervale dese,poate cauza probleme, asa ca, mai las-o...
Bai ma lasi? ai si cronometrat al naibii cit timp ejaculezi ,meserias nu altceva, sunt sigur ca le dai la multi clasa de pe TPU, mai clasa-9-a vrei sa faci copii de pe acum? lasa-o dracu de masturbareala ca e la fel si cu inteligenta,ce-i prea mult strica,o sa faci copii, sigur ca o sa faci dar la vremea lor, cind o sa ai si tu 25-30 de ani
Greece zice bine, mai putin ultima parte. Nu exista studii, nu exista NIMIC care macar tangential sa arate faptul ca prea multa masturbare dauneaza. Deci succes, fa-ti de lucru fara grija
SuperJesus.Cred ca toata lumea stie ca masturbarea in exces poate duce la impotenta.
Eu stiam ca cel putin o data pe sap reduce riscul cancerului la prostata cat despre impotenta nu crd...
linarkfts întreabă: