| KlanDestinN a întrebat:

Cand o fata imi spune ca trebuie sa ii dovedesc ca o iubesc, cum i-as mai putea dovedi in afara de un sarut, sa o iau in brate, sa am grija de ea, sa vorbesc cu ea mereu etc?

8 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Ce romantic,cum sai dovedesti,astea sunt tampeni daca devi catelusul ei de companie asa poate, ce dragoste ma, fetele iubesc o mica parte din barbati presupun ca tu nu figurezi in ea, asa ca intrebarea mea e dar ea cum dovedeste? face sex, ce ofera o fata daca nu doar sex nu

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Te casatoresti cu ea, faceti cati copii spune ea ca vrea, duci gunoiul, mai si gatesti, ii dai dreptate tot timpul, te angajezi pe un salariul bun, pe care i-l dai ei, si alte mici gesturi.
Bine, ele de obicei fug dupa pasul 1, dar tu poti sa continui.

| Emilian65 a răspuns:

Poate doreste mai mult decat ii oferi tu. Intreab-o ce mai vrea si treceti la actiune.

| Ionescu_Marius_1980 a răspuns:

Poți sa o tragi de codite sau poți sa o întrebi dacă dorește sa va mutați împreună. Ambele și multe altele sunt dovezi de dragoste. Dar cum dragostea este resimțită și înseamnă alt ceva pentru fiecare etapa de vârstă, și pentru tine poate exista o varianta buna dacă am ști vârsta ei și a ta și tipul de relație pe care îl ai și dorești.

| Francesca1997 a răspuns:

Spune-i ca-i proasta

| KlanDestinN explică:

Te-ai bagat degeaba in seama laughing

| Missme15 a răspuns:

Complimente si arata-i ca iti pasa vorbeste cu ea
Poti sa-i faci un mic cadou simboloc pentru ai demonsstra afectiunea
Saruto scurt dar cast si cu dorinta