| DaniAdrian a întrebat:

Cand o fata sa poarta rece in ziua respectiva cu iubitul ei, iar el incearca sa vada ce are si nu poate. Cum poate baiatul sa vada ce are iubita lui de se poarta asa. Fara raspunsuri de genu ca vrea sa se desparta sau mai stiu eu.

5 răspunsuri:
| Scriitoarea a răspuns:

Afla de la pritenele ei..de obicei o fata le spune celor mai bune pritene ce a patit....sau incearca sa o inveselesti, sa uite de ce a patit, si apoi, cand deja e fericita, rade, intreab-o...si daca nu vreau sa-ti spuna, insista, spune-i ca poate poti sa o ajuti, ca o iubesti si nu-ti place sa o vezi asa, fii si tu un pic romantic. sper ca te-am ajutat.

| catalin02 a răspuns:

Ma nu poti sa afli exact ce o supara, dar nu se desparte de tine daca este rece cu tine intr-o zi(daca se intampla mai multe zile se va desparti de tine poate). Dar acum incearca sa o inveselesti sa uite de probleme.Bafta a si nu fi suparat in preajma ei deoarece va fi si mai suparata

| KeporLove a răspuns:

Acel Baiat sa incerce sa discute cu anturajul ei de prieteni / prietene.
Sau sa incerece sa discute pur si simpu cu ea de ce se comporta asa

| Annim a răspuns:

Simplu, intrebari frecvente : Te-am suparat cu ceva?,, De ce te comporti astfel cu mine? s-au nascocesti ceva (daca baiatul esti tu). Poate fi din cauza une-i zile nereusite, stress si alte chestii in asa cazuri te comporti rece cu toata lumea, si nu doresti sa vezi si nici sa auzi pe nimeni sad

| andreiandronic a răspuns:

Dar dc nu te-ai gandit ca nu se mai sim pte bine in preajma ta incearca sao urmaresti poate are alt prieten