Nu e curva, dar pentru tine simte ceva mai putin, e prea mult spus ca te place. cred ca ii pari interesant.si atunci cand sunteti in camera, presupun cu prietenii tai, ea se plictiseste si ii zboara gandul in alta parte, de aia se da pe langa tine cu mangaieli si cu gesturi de astea, iar cand iese cu prietenele ei, nu mai are timp sa se gandesca la asa ceva. spatiul inchis si lipsa de preocupare e problema. scoate-o in oras undeva, in parc sau la o cafenea si vezi cum reactioneaza. daca se comporta la fel atunci chiar te place. daca e mai indiferenta inseamna ca am avut dreptate.
Pai eu cred ca atunci cand e cu prietenele ei vrea sa petreaca timp numai cu ele,desi cred ca te place,chiar daca uneori nu are timp de tine. Sincer,ar trebui sa ii spui ca o placi si sa o intrebi daca si ea are aceleasi sentimente fata de tine sau daca nu demonstreaza-i ca o placi prin fapte si prin vorbe. Fa-o sa uite de fostul iubit. Alint-o, joaca-te cu ea, pup-o, da-i ciocolata*fetele ador ciocolata*, etc. Sper ca te-am ajutat. Succes! :*
Te place si nu sufera chiar asa de mult dupa fostul, ca nu se alinta cu tine daca suferea. Dar trebuie sa te implici, nu sa te intrebi daca te place.
Mai vine un baiat la mine si lui nu ii face cum imi face mie. Deci nu cred ca e curva.
Poate ca ea te place dar are nevoie si de putina intimitate incearca sa fii in preajma ei fetelor le place sa se simta iubite alintate incearca sa iti petreci cat mai mult timp cu ea
Sufera dupa fostul iubit? Nu s-ar zice. Vorbeste deja cu unul si se da si la tine? Nu crezi ca este nestatornica.Sa nu zic ca Sofer.La fel va face si cu tine. Daca va fi.Se desparte de unul vorbeste cu altul si se da inca si la altul.Curva.Ptiu! Na, c-am zis-o!
Joaca teatru si se foloseste de tine ca,, actor,, in piesa ei de teatru,, amoros,,.Asa ca las-o; 50% ai tai nu ajung.
AlexEjmecheru întreabă: