O floare daruita la prima intalnire, in prima clipa, unei persoane care o placi, va aduce un zambet.Si o multime de intrebari,in mintea ei.
Undeva in subconstientul ei va simti o mica panica,nestiind exact daca floarea a venit din curtoazie si politete sau pentru ca cine stie ce vrei de la ea!
Iti propun sa cumperi un trandafir,alb sau rosu,sa-l ascunzi in geaca si sa mergi la intalnire,zambitor si senin.
Cand primele emotii vor trece,cand se vor dezlega limbile si sufletele, prinsi de maini deasupra unei cani de ciocolata fierbinte,"adu-ti aminte" de trandafir si ofera-l, sansa sa fie inteles gresit gestul tau e mult mai mica si bucuria sincera mai mare, ca si surpriza ei!
Sa ai bafta, gandesti frumos!
Eu zic ca nu ar trebui sa te grabesti, prima intalnire e prea devreme pentru un cadou.
Un trandafir rosu cred ca ar fi visul orcarei fete/femei sa primeasca de la un baiat/barbat.Asa ca sa nu dai gres un trandafir rosu ar fi perfect sigur ar fi incantata
Mie personal la prima intalnire mi-ar placea sa primesc o garoafa rosie fara ambalajul classic atunci clar ca intalnirea s-ar fi terminat cu un sarut sau poti si sa nu oferi nimic pentru ca la prima intalnire nu are asa mare importanta. ♥ succes
Alexandru142000 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
linarkfts întreabă: