| anonimboy50008 a întrebat:

Salut TPU! Care e cel mai ciudat loc în care v-ati masturbat? La mine cred ca cele mai ciudate locuri au fost în cabina de proba de la pepco (noroc ca am avut șervețele la mine), în baia scolii și în curtea casei

13 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Esti obsedat rau, cum poti pune astfel de intrebari?

| RAY a răspuns:

Ce tea exictat intr o cabina, ai fetisuri cu cabina, acasa la un film pentru adulti, dar imi plac mai mult filmele gen ea are un amant si e chimia aia, ea frumoasa el frumos, ca in realitate nu robotic

| dullcat a răspuns:

Uh.Nu o sa mai privesc niciodata cu aceiasi ochi o cabina de proba. laughing Nu e ok sa faci din astea... just sayin'. Dar poti sa faci acasa in propria intimitate orice vrei.

| TheGentleman a răspuns:

De ce ar fi curtea casei loc ciudat? Erai în vizită? laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

În wc de la tren.

| Anonimboy111 a răspuns:

In baie la mall

| Habarnuamcenumepum a răspuns:

Ba sincer cel mai ciudat loc a fost fix în clasa în ora de bio dra aveam vreo 11-12 ani deci la cat de mica o aveam cred ca nu mo observat nici profa de bio, si azi ma gandesc la cat de prost si tampit am fost sa o fac la ora de bio

| Habarnuamcenumepum a răspuns:

Ba sincer cel mai ciudat loc a fost fix în clasa în ora de bio dra aveam vreo 11-12 ani deci la cat de mica o aveam cred ca nu mo observat nici profa de bio, si azi ma gandesc la cat de prost si tampit am fost sa o fac la ora de biologie

| mionix00 a răspuns:

Esti nesanatos daca nu te poti controla pana acasa. Las-o mai moale cu laba.

| pf0ax a răspuns:

In clasa a 8 a cred in timpul orei laughing nu mai stiu ce materie era. Am facut o de doua ori chiar