Daca pentru voi e ok, de ce ar conta parerea noastra? Fiecare e liber sa faca ce doreste si sa iti asume consecintele faptelor sale. Daca iti place, continua asa. Eu consider ca ar trebui sa te opresti daca tu nu simti ceva fata de el. S-ar putea ca la un moment dat sa avanseze aceasta "relatie".
Daca tu se simti bine in prezenta lui si posibil ca ineditul situatiei sa-ti ofere anumite satisfactii de natura sexuala, nu se poate apreciua/considera ca acel comportament manifestat de el in prezenta ta ca fiind devianta/anormala in cazul in care se manifesta spontan, fata a te obliga sa-l matrubezi in mod efectiv.
Weirdo...
Mă rog, dacă tu ești ok cu asta, atunci cred că nu e o mare problemă - are omul un libido puternic, dar și o tendință exhibiționistă. Problema lui dacă e prins.
Nu cred ca este anormal? dar sunteti amandoi de acelasi sex? barbat cu barbat? nu ai specificat.
Putea să treacă cineva pe acolo si să vă vadă. Astea se fac în cameră când sunteți doar voi doi, nu în public.
Daca va incita pe amnadoi, e perfect, daca nu, poti sa ii explici ( sa stai de vorba cu el ). Daca iti place, continuati.