Buna
Decat o singura relatie am avut, si destul de tarziu, la 18 ani...si a durat 4 luni
Pai el s-a despartit de mine,el a pus punct relatiei,pe motiv ca nu ne potrivim si ca este mai bine ca fiecare sa o ia pe drumul lui.
Cu siguranta daca as mai avea vreodata ocazia as fi cu el, dar din pacate nu se mai poate, trebuie sa ma impac cu ideea ca nu voi mai fi niciodata cu el
Relatii mai serioasa am avut una de 1 an si ceva si actuala care e de 3 ani jumate!:X
la cele de cateva saptamani sau o luna maxim nu le mai stiu nreram oricum micuta!
cat despre cea de 1 an pot sa spun ca am fost foarte nefericita
si never nu m-as intoarce la el,nici daca ar fi ultimul barbat de pe pamant!
si nu stiu ce sa zic dar daca ai o relatie si te desparti apoi iar te impaci si tot asa, deja nu mai e ca si la inceput!
cat despre relatia mea de acum, e super ok si pot sa spun ca sunt cea mai fericita:X
Multe, nu mai ştiu câte.
Ne'am despărţit pentru că eram incompatibili, chiar dacă ne iubeam mult.
Fiecare fostă nu repr. ceva magic pentru mine, doar aia pe care am iubit'o da.
Am fost de 2 ori îmrepună.
Fundă? : )
Numarul lor e cam neclar, unele au fost, unele nu, unele nu stiu.
Despartirile au fost pe motive variate, cred ca niciodata nu am rupt o relatie din acelasi motiv ca precedenta
Cel mai "magic" mereu va fi persoana actuala, ca doar de aia e actuala, ca te simti cel mai bine in prezenta ei ( sau cel putin asa ar trebui)
Ce e in trecut e bine sa fie lasat acolo, ca doar "evoluam " mereu, nu ne intoarcem jos
greyhound întreabă:
anonim_4396 întreabă: