| KarynAlexandra278 a întrebat:

Salut,TPU! Ce faci atunci cand prietena ta cea mai buna iti spune ca ii place de iubitul tau?

Răspuns Câştigător
| KeepCalmThinkDiffrent a răspuns:

Bună!

Din moment ce el a evitat să vorbească despre ea există posibilitatea să o placă.
Ai răbddare, iar dacă realizezi că se plac reciproc atunci retragete! happy și incearcă să rămaneți prieteni toți trei.

O zi frumoasă! happy

12 răspunsuri:
| vali1985 a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu ea.
Spune-i ce simti pentru baiatul respectiv si daca iti spune sa-l lasi pentru ea inseamna ca nu este o prietena adevarata.
Daca intelege ca il placi si nu se baga in relatia voastra iti dovedeste ca este o prietena adevarata.

| BlackheartQueen a răspuns:

Buna!
O legi de bara din spate a unei masini si conduci cu 100 la ora cam vreo 500 km.
Glumesc. big grin
Nu ar trebui sa se bage intre voi, Din moment ce e prietena ta cea mai buna sau nu prea e. Mi se pare deranjant si nu inteleg cum ce ar dori ea. Ii spui ca tu tii la el si nu iti doresti o despartire.

| Danysan a răspuns:

Inseamna ca nu e asa de buna prietena pe cat credeai tu ca e -O prietena care tine la tine cu adevarat chiar daca are sentimente cum e cazu tau (pentru iubitu )se abtine si isi vede de treba ei -Ori e naspeta si nu isi gaseste pe unu care sa o iubeasca ori e o fire care-i place sa faca rau si sa distruga relatii.Trebuie sa-i spui direct si fara ocolisuri ca te deranjeaza ccomportamentu ei si ca nu ati vrea sa vea certati din asa ceva.Sa se abtina.S-au isti mai dau un sfat asta e destul de interesant:Gen sti fata am vaz atatea rapandule ca se uita dupa iubitu meu si am vb si cu el despre asta dar m-a asigurat ca oricare s-ar da la el o sa o ia la misto si o sa o faca panarama cu ea daca incearca, cat despre mine eu daca il prind cu vre-una e vai de ea asa ca sa nu incerce ca nu stiu de ce sunt in stare. Fundoi?:-D?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inteleg ca sentimentele nu le poti controla, dar trebuie sa inteleaga si ea, ca, atata timp cat e iubitul tau, nu e voie sa se bage peste voi.
Mai ales ca ti-e prietena. As fi alaturi de ea, as inceta sa-i mai vorbesc despre relatia mea! Nu as judeca-o, pentru ca, oricui i s-ar putea intampla!

| KarynAlexandra278 explică (pentru anonim_4396):

Sincer eu ma simt foarte ciudat cu situatia asta dar apreciez foarte mult ca a venit la mine si mi-a spus in fata acest lucru.

| anonim_4396 a răspuns (pentru KarynAlexandra278):

Asta inseamna ca te respecta si ca, isi da seama ca nu e bine! Nu te distanta de ea! Vorbiti si ajungeti la un punct comun. Intreab-o ce e de facut si ce considera ea ca ar trebui sa se intample, acum...

| Raiiiisa a răspuns:

Ii explici ca cea mai mare greseala pe care ar putea s-o faca, ar fi sa se bage in relatia voastra.

P.S cand ai o relatie incearca sa-ti tii prietenele cat de departe, indiferent de cat de bune iti sunt.Nu le povesti ce faci tu cu iubitul tau sau mai stiu eu, pentru ca nu stii niciodata cum te pot face pe la spate asa prietene bune cum ti se arata.
Cunosc multe cazuri, deci nu vorbesc doar asa.

| vinusipaharu a răspuns:

Ai grija mae ca la un moment dat o sa incerce sa ti-l ia, sau doar o sa faca sex pe ascuns cu el fara stirea ta.

| Giuvaer a răspuns:

Sex in trei sau scapi de ea definitiv.
Glumesc, poti sa discuti cu ea, sa ii spui doar "bine"si sa nu iti pese, nu e mare lucru.dar poti lua in calcul si sexul in treihappy

| Patadeculoare a răspuns:

Daca si el o place ii las pe amandoi sa se combine nu are rost sa stric pritenia mea cu ea.

| wearealegion a răspuns:

In primul rand e foarte bine ca ti-a pus si a fost sincera cu tine. Nu ti-a ascuns acest lucru si nu a incercat sa ti-l ¨fure¨pe la spate. Nu cred ca ar vrea sa faca asta daca a fost atat de sincera cu tine. Ar trebui sa discuti cu ea si sa ii spui sentimentele tale pentru el, o prietena adevarata nu ar incerca nimic cu el. Daca insista sa te dedsparti de el sau chestii de genu, inseamna ca nu e o prietena adevarata!

| KarynAlexandra278 explică (pentru wearealegion):

Dupa ce am vorbit cu prietena mea, si mi-a spus ca ii place de iubitul meu m-am intalnit cu iubitul meu si l-am intrebat ce crede despre despre prietena mea si a evitat cat a putut de mult intrebarea, eu nu l-am intrebat ca sa il pun intr-o situatie jenanta l-am intrebat ca sa vad daca nu cumva si lui ii place de ea si acum sincer nu stiu ce sa cred.