O femeie matura este cea "trecută prin viață"…adică una care are peste 30 de ani.
Legat de acest capitol cu maturitatea, refuz sa cred că nu ai avut colegi sau ai la liceu care se comporta ca niste răzgâiați, ca niste copii de 5 ani, in timp ce fetele erau mai conștiincioase și îi scoteau pe aia din bucluc.Cam la asta se referă maturitatea asta și nu e vorba doar de psihic,e valabil atât emoțional cat și fizic.
Nu e vorba că e serioasa neapărat,ci că nu se implica in conflicte,își vede de treaba ei,e responsabilă etc.,evident când este o atmosfera distractiva își permite să fie puțin mai rebelă,însă știe când sa se oprească,spre deosebire de un bărbat.
Exact,o femeie nu râde ca "bou-n târg",nu are de ce.
La noi,la bărbați,situația e discutabilă.Eu,spre exemplu, nu simt nevoia să mă mai port precum un copil, să mă mai implic in conflicte sau să mă contopesc cu unii care au atitudini puerile, in timp ce unii colegi de-ai mei erau fix opusul meu.
Așa că eu tind sa cred că maturitatea, cea emoțională și psihică o dobândești in momentul in care nu mai vezi viața ca fiind o resursă permanentă și că orice acțiune de-a ta va avea cu siguranță efecte în prezent ori viitor!
Plus că e mult mai greu sa fii "copil" atunci când viața te încearcă de mic.
anonim_4396 întreabă: