Ai idee cu cate lucruri scarboase te intalnesti zilnic?
Mergi la WC,iti sufli nasul si nu continui insiruirea.
Si,cu toate astea,viata ta continua exact asa cum ti-o doresti,fara sa te deranjeze cu nimic "scarboseniile" astea zilnice,sa le spunem asa.
Te-ai obisnuit cu ele.
Asa va fi si cu gay-ii,cu homosexualii,te vei obisnui cu ideea,candva.
Tie personal,acesti homosexuali,rau nu-ti fac,bine nu-ti fac, nu?
Care ar fi problema ta, cu ce te deranjeaza ca exista?
Daca vrei sa te revolti impotriva cuiva, iti propun pedofilii, zoofilii si alti deviati psihic si comportamental.
Macar duci o lupta dreapta!
Bună,
Atâta timp cât nu mă deranjează, nu îi deranjez.
Adică să fie gay în dormitor și atât, să nu își demonstreze iubirea în restaurant la masa de lângă mine.
Ce conteaza? De ce sa ne facem o parere despre asta si de ce sa protestam impotriva lor? Nu cred ca o sa vina un cuplu format din 2 gay sa se f**a in fata voastra.Nu vad cu te te-ar deranja.Nu te obliga nimeni sa intri in contact cu ei.Si despre casatoriile intre gay... daca ai o problema cu asta sunt doua variante:
1.Se muta la tine in casa dupa ce se casatoresc.
2.Nu esti intreg la cap.Te bagi in viata altora fara motiv.
Fiecare este liber sa aleaga cu cine vrea sa fie!
Daca cuiva ii plac persoanele de acelasi sex e problema strict a lui, nu e problema ta. Pentru ca e viata lui, nu viata ta.
Tu ai o parere [ca e scarbos], ok trebuie s-o pastrezi pentru tine si sa nu-i deranjezi pe ei atata timp cat nici ei nu te deranjeaza - e simplu. -
Scarbosss! sunt niste oameni defecti la cap, probabil la nastere in loc sa-i palmuiasca la fund, le-a dat una in cap de li s-au stricat orientarile sexuale
Nu mi se par scîrboși, ei sunt oameni la fel ca și noi, cu sentimente și idei proprii.
Georgiana_4310 întreabă:
anncax întreabă:
anonim_4396 întreabă: