Bună.
O femeie curvă se face, dar curvă femeie de casă, niciodată!
Pa, pa.
Toate vor „un băiat cu micuța lui", băiatul având vreo 22 și ele 15. Cam așa stă treaba!
Și pentru a 2-a parte, ți-a răspuns Legiuitoarea.
Ca nu am mai auzit-o pana acum si ca adera la o gandire misogina in care femeile nu au voie sa-si exprime sexualitatea? Daca unei femei ii place sa faca sex (ceea ce este si normal) nu este o curva. Curva este femeia care face sex in schimbul banilor. "mai bine cresti o fata si sa fie numai a ta" Multumesc, dar nu vreau sa fiu ta-su, vreau sa crestem impreuna.
Buna JailJZ!
Din punctul de vedere al unui baiat, mai bine sa fie intr-o relatie cu o fata virgina si sa fie a lui prima data, decat sa fie cu o cu*va, care au f****o toti, si urmatorul e el.
Pentru un baiat normal, o fata virgina valoreaza mult (bineinteles, daca exista iubire). Pentru ca sunt si "golanasi" care cred despre virgine ca sunt proaste si inapoiate. Dar depinde de baiat ce fata isi doreste in viata lui!
Bine zis dar cand un tip vrea una cuminte si nu are pretentii sa fie virgina ci macar sa fi avut 2-3 gagici. Lumea zice ca nu conteaza trecutul ci prezentul minciuna se mentine la suprafata zicand ca a fost cuminte dar nu a fost mai poti considera iubire intre un tip de treaba si una care a facut prostii inainte? Poate iubire in vise da.
Sa stii ca este foarte adevarata vorba asta. Mai bine esti un baiat mai mare si esti intr-o relatie cu una micuta, sa stii sa o faci a ta si sa fie numai cu tine si sa isi petreaca timpul cu tine si sa o ivneti tot ce e bine, decat sa fie "invatata" de toti golanii si magarii si apoi un baiat care chiar ar aprecia-o, i-ar fi scarba sa o atinga. Aveti grija baieti ce lepre tineti langa voi, si fiti si voi mai gentlemani. Omenirea asta are nevoie si de asa baieti. Bafta!
Problema e ca acum nu mai stie omul care e aia cuminte. Asa zic eu ba chiar am dat sanse la 2-4 din ele care erau depravate si nu a fost bine chiar daca ziceam sa las de la mine poate sant de treaba tipele si tot cautau... in alte parti. Baza 0 acum se tot dadea una pe langa mine dar cand am auzit-o ca merge la chef si la ce vorbe scotea din gura am sters-o din lista. Doar daca Dumnezeu deschide cerul si imi da o fata pe masura mea pot zice aleluia in rest nu ma pot baza deloc.
Sunt si fete cuminti de-a dreptul, si nu doar ca scot pe gura asemenea vorbe. Nu ma dau neaparat exemplu, dar am respectat fiecare iubit pe care l-am avut, indiferent de deciziile lui in legatura cu despartirea noastra. Si uite ca acum mi-am gasit acel baiat care sa ma completeze si sa ma gandesc la tot ce e mai bun si mai bine, si sunte fericiti, si ma intelege si imi cunoaste toate temerile si ma asteapta.
Mare dreptate are cine a spus asta, mi se pare corecta afirmatia, sau daca esti baiat preferi o tarfa, in schimbul unei fete cu CAPUL PE UMERI..nu ma declar usa de biserica, dar nici curva nu-s
iandrei întreabă:
anonim_4396 întreabă: