anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce parere aveti despre diferentele destul de semnificative de varsta intre parteneri, adica undeva de la 15 ani in sus? Ma aflu intr-o relatie complicata.Am avut un crush de mult timp pe unul din prietenii tatalui meu si pana la urma totul a inceput cu o prosteala si tachinare, iar acum am ajuns amandoi sa iubim.Problema e ca multi oameni m-au vazut la firma lui si evident,babele,au scos vorbe aiurea care pana la urma au ajuns si la urechile lu' tata...El mi-a interzis sa mai merg la Liviu si chiar a vrut sa il ia la bataie, neavand totusi dovezi concrete.Problema e ca nu puteam sta unul fara celalalt si am decis sa ne vedem in alt oras la 5 km departare de al nostru, dar e foarte complicata treaba.Ce sfaturi mi-ati putea da? happy Mutumesc!

4 răspunsuri:
| Holiday a răspuns:

Nu e o problema in sine relatia, mai ales daca devii majora in scurt timp, problemele sunt create artificial de cei care au impresia ca le stiu pe toate si tin neaparat sa-si bage nasul in ce fac altii.

| AliceNeye a răspuns:

Depinde cati ani ai tu si daca poti fi independenta. Eu zic ca daca e iubire nimic nu va va putea opri, dar trebuie sa intampinati si greutati. Cu toate aceste, nu trebuie sa renuntati unul la altul. Fi-ti mai uniti ca niciodata! Pup

| Ombladoana a răspuns (pentru AliceNeye):

Inca nu sunt majora...Asta e partea proasta.Totusi,nimic nu e sigur pentru ei, dar evident noi stim ca ce zic e adevarat laughing Oricum, multumesc! happy :*

| AliceNeye a răspuns (pentru Ombladoana):

Acum sper ca nu esti fata din poza, ca mai mult de 13 ani nu iti dau su asta ar fi cam ciudat sa te vezi cu cineva mai mare decat tine cu 15 ani... nu crezi? Oricum e bine sa ii asculti pe parinti, nu iti vor decat binele.