| 1casanova a întrebat:

Ce părere aveti despre femeile care fac sex virtual? Si aici nu mă refer la femeile care fac sex cu bărbați pe care îi cunosc doar de câteva ore, ci la femei care vorbesc cu un băiat de câteva luni si chiar îsi doresc să îl aibă doar că le împiedică distanța asa că se limitează la sexul virtual.

14 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Ce inseamna sex virtual pentru tine? Poze deocheate si alte alea?

| Samariteanul a răspuns (pentru darrio2007):

Nici eu nu am inteles exact ce vrea sa spuna.La noi in Romania nu se prea aude de sex virtual.

| 1casanova explică (pentru darrio2007):

Nu, îi povestești partenerului fantezia pe care o ai cu el, si apoi el face acelasi lucru.

| darrio2007 a răspuns (pentru 1casanova):

Aia e excitare si daca nu este si practica, ajungi sa te imbolnavesti la cap.

| RAY a răspuns:

E ok, parerea mea

| mihai69 a răspuns:

Dacă folosesc și „device-uri" gen astea... http://www.lovense.com/long-distance-sex-toys chiar mi s-ar părea interesant!

| Freya1 a răspuns:

Daca vorbesc deja de cateva luni presupun ca este deja o relatie iar peste tot in cuplu exista momente in care parteneri isi trimit poze, filmari sau chiar "se iubesc" in fata camerei cred ca e ceva ok atata timp cat ai o relatie la distanta sau partenerul e plecat pentru o perioada.

| 1casanova explică (pentru Freya1):

Da,dar dacă femeie nu are încrederea să îți trimită poze cu ea dezbrăcată, atunci?

| Freya1 a răspuns (pentru 1casanova):

Pai daca se presupune ca aveti o relatie iti trimite dar nu pana nu are incredere in tine incredere ce se castiga in timp.
Orcum cel carui ii trimite pozele cred ca e suficient de constient ca daca o santajaza cu ele sau le face publice risca si inchisoarea.

| alina2k18 a răspuns:

Sex virtual = se masturbeaza amandoi prin video callwinking sau doar call si poze naked daca sunt mai timiziwinking

| 1casanova explică (pentru alina2k18):

Nici măcar. Pur si simplu îți expui fantezia pe care o ai cu partenerul prin intermediul scrisului. (Interactiv, bineînțeles )

| MihaiNicu23 a răspuns:

Parerea mea este ca mai bine ar lasa sexul virtual si s-ar intalni pentru unul real care cu siguranta va fi pe placul amandurora.

Răspuns utilizator avertizat