Personal nu as accepta, doar printr-o minune.
Dar, trebuie sa ne gandim si din perspectiva ei. Pana la urma nu este vina ei in totalitate ( doar partial ). Cel mai probabil tipul cu care a fost a luat-o doar pentru o aventura si apoi a avut loc aceasta "greseala" si a parasit-o pentru a scapa de responsabilitatea de a creste un copil, ceea ce inseamna comportament imatur.
E si vina ei intr-un fel deoarece a deschis "usa" unui astfel de tip. Cat de naiba poti sa fii ca sa nu iti dai seama ca cineva te vrea doar pentru o aventura.
Daca este o fata cumsecade sigur va avea pe cineva candva care ii va oferi ce merita.
Uneori viata e nedreapta. Pardon, de cele mai multe ori.
Eu nu as accepta sa cresc copilul altuia, dar e treaba ta ce faci, tu știi mai bine
Daca te intelegi cu ea si nu ai nimic impotriva copilului eu zic sa ramai in relatie. Daca esti genul care nu accepta copii altuia atunci trebuie sa te desparti. Eu personal nu as creste copilu altuia, nu e dim sangele meu, deci...
Un copil inseamna mult timp, multe sacrificii. Daca mai vrei sa faci si tu un copil candva *si iti ies din greseala gemeni* te-ai scos... S-ar putea sa par rau sau sa imi iau rating negativ dar detest persoanele care au multi copii si care nu pot avea grija de ei. Sa-l cresti decent nu este de ajuns. Un copil are dorinte si are nevoie de parinti.
Am mai vorbit si cu alte persoane despre asta... Nu am de gand sa fac un copil pana la 30 de ani. Orice persoana care ma contrazice nu este compatibila cu mine, deci sa mearga si sa se chinuie. Sau poate ca are resursele necesare... cine stie?
Problema nu e copilul in sine, dar nu poti sa nu te intrebi ce a fost in mintea ei sa faca un copil la varsta aia, indiferent ca era intr-o relatie sau nu.
Eu deja am o relație cu o femeie ce are două fete din alte două căsătorii. Deci da, se poate.
Dar, după cum vezi, puțini pot să facă asta.
Daca vrei o realtie serioasa cu o femeie cu copil, atunci o ceri de nevasta si dovedesti ca ai intentii serioase.
Daca nu ai intentii serioase, mergi mai departe, ca are saraca destule probleme pe cap, ca sa se mai incurce cu un alt smecher.
Atât de serioasă a fost relația încât tipa a fost părăsită pentru că a rămas borţoasă.
Din propria experiență nu e tocmai plăcut să ai o relație cu o femeie cu copil mai ales dacă ea nu are cu cine să lase plodul. Ca să nu mai zic că ți se taie tot cheful dacă copilul începe să plângă și ea trebuie să te lase cu buza umflată doar ca să vadă ce are.
Pe scurt e obositor și timpul ei liber e destul de limitat. Plus că nici nu e tocmai cea mai plăcută persoană când se apucă din senin să plângă că e proastă și că a greșit grav cu copilul.
Practic o să fii un 3 în 1 : tată, psiholog și bancomat iar dacă tu vrei să te înhami la așa ceva e strict problema ta.
Nu as accepta, ba mai mult i-as zice ala mic e un impediment intre noi si nu dau nici un ban sa ti.l cresc. A fost sau nu greseala de relatie astea care au ramas asa merita sa stea singure, pentru ca putea sa cunoasca mai bine acel om inainte sa ramana insarcinata. Ele gasesc un prost care le primeste in casa doar asta cauta o mama cu copil fie tanara sau batrana, un fraier sa le primeasca in casa sa aiba unde sta si mai face o mancare, curat de servici hmm poate se baga la servici dar aia nu e familie.
Avand in vedere ca nu sunt pe invers o sa ma gandesc ca fata povestita de tine e de fapt baiat.
Bun, in primul rand daca esti parasit relatia aia nu a fost serioasa din start, iar ea nu a avut intelepciunea sa isi dea seama cum este baiatul cu care a facut copilul.
In privinta relatiei, depinde cum este in prezent. Daca este una visatoare, aventuriera, etc clar nu. As ajuta-o moral si financiar sa isi creasca bebelusul, dar nu as intra intr-o relatie. Daca insa acest eveniment a maturizat-o si vad ca e dispusa sa aiba o relatie serioasa cu mine, fara riscul sa ma lase balta, atunci da, as intra intr-o relatie. Nu vad care e problema in a creste copilul altuia, pana la urma nu are nici o vina copilul si merita sa aiba o viata de familie cu mama si tata. Nu ar schimba legatura dintre noi, eventual in timp as face si eu un bebe cu acea persoana si i-am creste pe amandoi ca frati, fara a face diferente intre ei. Problema consta in cum te va accepta copilul, dar asta se rezolva daca formezi o legatura de prietenie cu el
Alexa765 întreabă: