| teddy28 a întrebat:

Ce parere aveti despre o relatie la distanta?

Răspuns Câştigător
| Hpzox a răspuns:

Eu am avut o relatie la distanta timp de un an jumate...si nu ma plang, am avut incredere unul in celalalt, si ne-am hotarat sa ne mutam impreuna aman2 si facem acusi 3 ani,eu cred ca nu e asa de rau sa ai o relatie la distanta, nu-i adevarat ca ochii care nu se vad se uita, daca iubesti aceea persoana trebuie sa fii langa ea fara sa asculti ce zice lumea rea. daca exista incredere si iubire e totul ok.

12 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Dragostea calita prin suferinta,devine mai puternica.
Dar,trebuie sa existe!
O relatie la distanta reuseste numai cand exista multa dragoste,multa incredere, multa rabdare...
Altfel, nu.

| ing3rd3mon4u a răspuns:

Neatabig grin... o relatie la distanta este de 3 ori mai grea decat una normala.Are avantaje si dezanvantaje.
Depinde de parteneri cat de tari sunt ei, cat de slabi.ce este ceea ce vor...cat pot indura.cat pot sacrifica.
Sunt momente frumoase, dar sunt si rele(Certuri, discutii).Ca in orice relatie nu?
Daca esti in relatie la distanta cu persoana potrivita totul ti se va parea mai usor si mai frumos.nu stiu ce sa mai zic ca doar ce m-am trezit si nah.nu am o stare asa buna.big grin
sper ca te'am putut ajuta:*

| ing3rd3mon4u a răspuns (pentru ing3rd3mon4u):

Buna...am prm msg tau. dar nu iti pot raspunde.si iti spun ca nu toate fetele sunt la fel cum nici toti baieti sunt la fel.trebuie sa stii ce vrei.cu cine vrei.big grin. chiar daca e mai complicat e mai bine. pentru ca asa cunosti persoana de langa tine mai bine. Poti vedea cum e cand are draci, cand e suparata, cand ii dai maxim.toate astea pe langa o relatie normala cel de langa tine se poate feri uneori.

| soul2soull a răspuns:

Ochii care nu se vad se uita

| darrio2007 a răspuns:

Pentru inceput este buna.In schimb nu este buna daca se mentine timp indelungat.

| oanard174 a răspuns:

Nu e buna, de fapt nu tine (ochii care nu se vad se uita) si e chiar adevarat.

| pySoyaS a răspuns:

Relatia la distanta...este bine si asa pentru un timp dar daca dupa un timp o sa intalnesti pe cineva se uita acea relatiewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi se pare o pierdere de timp. In general relatiile astea la distanta se leaga intre oameni complet paraleli care in viata de zi cu zi nu s-ar intalni in nici un caz. In orice caz e greu sa mentii o astfel de relatie si te chinui singur, dupa parerea mea. Bineinteles ca mai sunt si beneficii, atunci cand nu iti mai vezi capu de treaba si iti e dor de un " te iubesc " si o vorba buna sunt indicate.

| LupulAlb a răspuns:

In primul rand nu merge pentru ca cei 2 iubiti nu se mai vad, astfel se mai uita uneori...In al doilea poate ca acea persoana care este la distanta se mai distreaza si nu se mai gandeste sau nu mai ii pasa de iubitul sau.In al treilea rand exista posibilitati ca persoana sa-si gaseasca alta pereche. Sper ca ti-am fost de ajutor, contacteaza-ma la bogdan_avram90@yahoo.com

| helena9206 a răspuns:

Distanta poate sa influenteze pozitiv asupra unei relatii, pune la incercare pe fiecare din cei doi parteneri, care trebuie sa dea dovada de fidelitate, respect, si RABDARE. Chiar consider ca sunt trei calitati pe care fiecare le doreste in persoana cu care vrei sa-ti petreci toata viata. Asa ca distanta in unele cazuri amplifica dragostea dintre doua persoane, alteori, din pacate in cazul celor mai slabi de inger, este "motivul" despartirii, cand cu adevarat cauza este in ei.

| Tinho a răspuns:

E ok, atata timp cat distanta e mai mica decat lungimea penisului.
Bafta

| Ulici_Deiu_1990 a răspuns:

Nimic nu poate impiedica cand ii dragostea adevarata! si dupa 20 de ani de distanta rezista... dragostea...

Întrebări similare