Dar asta tine de voi doi, cum ai spus si tu, ii pare scarbos. Deci... asta ar trebui sa fie. Piate nu este deschisa la alte lucruri de acest fel.
Asa ca sugerez sa vorbesti insistent (daca consideri ca este cazul) despre asta, sa ii spui ce sanse ar fi sa faca asta, ce sanse ar fi sa nu faca, de ce asa.
Este viata ei, pana la urma face ce vrea pentru a se simti bine, nu trebuie sa o obligi. Insa cum am spus, tu consideri ca este ceva ce ar trebui discutat, asa ca discuta cu ea deschis despre asta.
Mi se pare normal, nici mie nu imi convine sa bag capul in gaura ei pentru ca ies fluide bacteriene si agenti chimici - asa si ea. Gura e pentru mancat, baut si pupat alte guri. Organul e pentru satisfactie cu alt organ numai sa nu fie barbatesc in cazul tau, scorbura da (de femeie)
Mi se pare aiurea totuși sunteți împreună și aveți și mult timp. întreab-o ce i se pare scârbos și vezi dacă poți schimba ceva, fie mentalitatea, fie fizic
Eu am trecut peste asta repede, că nu cred că relația se rezumă numai la sex, sau dacă ea nu-mi face oral, înseamnă că nu mă iubește, și alte prostii de-astea.
Personal nu mă dau în vânt după oral, şi poate de asta nu mi se pare cineştie ce de important.
Eu cred ca daca iti iubesti partenerul,iar el la rândul lui e un om curat nu prea are de ce sa iti fie scârba.
Chiar dacă sunt femeie sincer mi se par mai scarboas părțile intime ale femei decat ale bărbatului (nu vreau sa intru in detalii dar cred ca daca ai o relație sti si tu de cum arată, cum e construita etc).
Si nici eu nu pot sa inteleg de ce anumite persoane tinere, ca de la bătrâni nu am pretenti se feresc si fug de nou atata timp cat acel "nou" nu constă în lucruri cu adevărat scabroase, chinuitoare, violente sau ce te pot răni sufletește.Nu stiu cum vor multi sa iti mențină relațiile in stilul asta.
Oameni care pun mare pret pe superficialitate si raman acolo. Ajung pana-n-tracolo incat neaga lucrurile profunde, adica sentimentele. Insa pe acestia nici superficialitatea nu ii definiesc pentru ca sunt si scarbosi. La astia impuritatea a ajuns severa sau grava, deja sunt desfranati.
Nenaturali, nerationali, adulterati, dezgustatori, tocmai de aceea incep sa se transforme din frumosi in urati, probleme de astea suburbane.
Este scârbos cand este facut de un băiat (nu cunosc, presupun)
Pare scârbos, însă o sa iti placa, o sa ii placa si ei. E mai greu la inceput
Practicati pozitia 69 si o sa fie bine asa fac eu bag limba pana la cotor, dar sa va spalati bine inainte sa ii scârțâie pasarica si tie la fel.
Si eu am 8 ani de relație dar cred ca număr pe degete (îmi și rămân degete libere) de câte ori am făcut sex oral. Eu personal nu ma simt bine, dar cred ca ar trebui sa vorbiți foarte deschis despre acest subiect, contează ce îți dorești și tu, nu doar ea.
As putea spune ca nu eu m-am gândit primul... ea mi-a oferit aceasta idee prin povestirea unui vis de al ei in care făcea asta. Numai ca asta s-a întâmplat de mult dar de atunci de câte ori zic despre acest detaliu ""este scârbos ""
Georgiana_4310 întreabă:
anncax întreabă:
So Good întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: