Aspectul fizic conteaza extrem de putin, asa ca faptul ca esti frumos are o importanta nesemnificativa. fata este prea mica pentru o relatie, este doar un copil, nu-i sta mintea la asa ceva la varsta ei. Las-o sa mai creasca daca chiar o placi, mai asteapta macar 2 ani si o vei intreba dupa aceea, cand va fi la o varsta normala.
Crede-ma... ii sta mintea si la asa ceva.
Trist atunci. Probabil ti s-a uitat in portofel si a decis ca nu ai suficient acolo, in cazul asta
Fara suparare dar esti pe langa subiect...
Ca orice adolescent NORMAL, isi doreste probabil o relatie.un iubit. nu ca e curva si vrea pe un mos cu bani...
La 14 ani nici un adolescent normal nu-si doreste o relatie in prezent, cel mult viseaza la o relatie frumoasa in viitor, cand va mai creste. Chiar tu ai spus ca nu este o fata normala si ca-i sta gandul la baieti. Nu am zis ca este o curva, dar este putin probabil ca o fata de 14 ani sa accepte o relatie s-ar face de ras in fata tuturor. Si atunci inseamna ca poate are un pret pentru care s-ar face de ras. Asa cum ti-am spus la inceput, eu cred ca gandesti tu rat despre ea si ea doar se comporta ca orice fetita de 14 ani: nu isi doreste o relatie acum, vrea sa-si pastreze inocenta si visele pentru cand mai creste. Asta cred eu ca e motivul real pentru care te refuza, ca este prea mica si de aceea te-am sfatuit sa o respecti si sa te mai abtii vreo doi ani de la astfel de propuneri. Tu mi-ai spus ca nu merita sa o astepti, deci tu crezi ca ea nu constientizeaza ca este prea mica pentru baieti. raman doua posibilitati: fie te inseli si o nedreptatesti, fie ea se comporta anormal.
Poate ii este rusine, sau poate nu esti gustul ei, nu conteaza daca esti frumos, poate ei ii place alt gen de baiat...nu te supara pe mine. Si e micuta... daca vezi ca nu merge cauta alta, sunt sigura ca m-ai gasesti fete care sa iti placa.succes,
Sau poate a vazut ca o placi si ii place sa se lase astepatata si rugata. Sa i se dea atentie
Eu nu suport chestia asta... ma scoate din minti. Vreau doar sa stiu raspunsul... dar ea nu vrea sa raspunda. Am vorbit cu o fata sa o intrebe de ce nu vrea sa imi raspunda iar ea s-a suparat si a plecat fara sa spuna nimic.