| biancaaa3 a întrebat:

Ce poți face sa înnebunesti un bărbat?

33 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Sa trantesti des portiera de la masina

| mihai69 a răspuns:

Îi furi telefonul mobil.

| sofisis a răspuns:

De obicei tine de sex. Dar de principiu, daca e barbatul potrivit, e de ajuns sa respiri happy

| RAY a răspuns (pentru sofisis):

Pe voi femeile doar vaginul va defineste atat?

| anonim_4396 a răspuns (pentru sofisis):

N-ai intâlnit incã barbatul potrivit?laughing

| sofisis a răspuns (pentru RAY):

Din punctul vostru de vedere, da. Si un barbat il poti innebuni prin sex. Nu am auzit pana acum de vreun barbat innebunit de rapiditatea cu care citesc eu o carte, sau de opiniile mele politice sau de notele luate la exemene. In schimb sexual da. I-am innebunit.

| sofisis a răspuns (pentru anonim_4396):

A? Cu mine vorbesti?

| RAY a răspuns (pentru sofisis):

Deci voi oferiti doar sex unui barbat atat, asta e ceea ce ofera sexul opus vaginul ei

| anonim_4396 a răspuns (pentru sofisis):

Da. N-am auzit sa innebuneasca un barbat o femeie doar prin sex si prin faptul ca respirã.

| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Lasã ca daca le numim noi doar obiecte sexuale suntem misogini Dar ele e ok s-o faca

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Asta e buna )))))))))) trist, eu ma asteptam la altceva din partea sexului opus, bine nu toate sunt asa, sunt si femei cu creier nu doar obiecte sexuale

| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Trist e ca in majoritatea cazurilor fetele frumoase isi dau seama ca pot innebuni orice fraier si nu se mai concentreaza si pe creier, in schimb alea medoicre sau urâte compenseaza sa Castige atentia barbatilor.

| Plato a răspuns (pentru anonim_4396):

Prietene, cine stabilește ce e urat, frumos sau mediocru?

| PersonajFictiv a răspuns (pentru sofisis):

Nu toti vad femeile doar ca pe un vagin mergator (nu pe toate).
Eu am fost "nebun" dupa o tipa pentru ca vedea lumea diferit,avea idei diferite,era foarte interesanta,nu era plictisitoare ca restul si as putea sa continui lista,dar nu e necesar.
Conteaza si aspectul, pentru fiecare intr-o masura diferita,dar sa vrei DOAR ambalajul, mi se pare primitiv.
Ii innebunesti ca vor sa ti-o traga, dar poti sa-i innebunesti si la alt nivel, nu doar fizic.
Cand e vorba de fizic doar vrei sa o *** de sa uite cum o cheama, dar nu inseamna ca si dai doi bani pe ea.
Cand un barbat te iubeste cu toate fiinta lui, atunci l-ai innebunit la un nivel inalt.

@Tipa care a pus intrebarea.
Ii innebunesti fizic cand esti buna de **** si ai atitudinea aia dominanta, de femeie care ti-ar trage-o pana lesini.
In rest, am zis mai sus.

| sofisis a răspuns (pentru PersonajFictiv):

laughing) Si nu prin sex ajungi cumva la acel nivel inalt? Daca te cuplezi cu una care e praf, bata in pat, zi-mi sincer, ai rabdarea necesara sa ajungi sa ii cunosti psihicul?

PS: eu sunt maritata. Deci nu se mai pune problema de a gasi sau nu pe cineva laughing)

| anonim_4396 a răspuns (pentru Plato):

Norocul din nastere. Si tineretea vârsta in cazul lor.
Sa lasam de o parte machiajele si pozele editate

| PersonajFictiv a răspuns (pentru sofisis):

O iubesti pentru ce e,nu pentru ca e buna la pat.
Nu e buna la pat? Oh,dar sunt cursuri, devine experta.
Nu intelege gresit, conteaza si sexul, dar nu e pe primul loc, e pe locul 2.
Aoleu..maritata,eu nu m-am nenorocit inca. laughing

| sofisis a răspuns (pentru PersonajFictiv):

laughing)) Eu vad altfel lucrurile. Nu cred ca sunt multi barbate care au intentia inca de la inceput sa cunoasca fata si apoi sa ajunga la partea intima. Primul instinct e cel sexual.

Nu ai inteles, cine poate sa ii spuna cuiva ca e urat sau frumos? Tu? Nu, nu poti. Fumusetea e relativa, e in ochii privitorul, fiecare are propria viziune a perfectiunii. Nu exista o idee generala de frumos is urat.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Plato):

Fiecare are preferinte poate când vine vorba de inãltime, corp cum aratã de la gât in jos, nationalitate. Dar ce te face sa crezi ca "perfectiunea" ta, de exemplu daca ai intra cu o fatã frumoasa de mânã intr-o incapere, nu o considerã ceilalti tot asa Sau cel putin cât sa se culce cu ea?
Crezi ca doar tu ai vede-o frumoasa laughing in majoritatea cazurilor ce e urât e pentru toatã lumea, si ce e frumos la fel
Fiecare doreste ce e simetric.

Vorbeam despre relatii, nu despre doar a te culca cu cineva. Din nou, nu exista "fata frumoasa" si "fata urata" deoarece nimeni nu e in masura sa stabileasca niste criterii generale ale frumusetii, ci doar o opinie personala asupra acesteia. De asemenea, importanta acordata aspectului e halucinant de mare, din pacate. Intr-o lume civilizata dpdv intelectual o asemenea discutie n-ar fi avut loc. Tot ce faci tu e sa inoti intr-o mare de superficialitate, ipocrizie si infatuare.

| alina2k18 a răspuns:

Anale si oralewinking cu TALENTwinking

| Plato a răspuns:

Acum depinde la ce te referi, il poti innebuni daca vorbesti prea mult sau cu un bj, totul tine de perspectiva.

| Plato a răspuns:

Esti convins ca daca 100 de persoane si-ar spune parerea despre frumusetea cuiva toti ar fi de acord unul cu celalalt? Daca din cei 100 unul are o parere diferita rezulta faptul ca frumusetea e intr-adevar relativa. Nu ai cum sa-l contrazici deoarece gusturile nu se discuta si nu ai nicio formula matematica pentru a calcula nivelul de frumos. Orice intrebare cu mai multe raspunsuri posibile e discutabila, nu e absoluta si nu rezulta o certitudine.

| raMLesS a răspuns (pentru Plato):

Daca cineva e frumos, nu o sa spuna nimeni ca acel cineva e urat, n-ar avea de ce sa se lege. Nu o sa spuna nimeni cu adevarat ca Stephen Hawking, chiar si la batranete a fost un barbat mai frumos dpdv fizic, decat toate fotomodelele... n-ai cum.
Am geometria si pot calcula nivelul de frumos... o persoana cu cat e mai simetrica si are anumite trasaturi, cu atat e mai atractiva.
Daca nu aveam dreptate, atunci tu nu mai dadeai la*a la filme cu cele mai frumoase actritewinking

| Necunoscut112 a răspuns:

Doar să exişti.

| Elena9328 a răspuns:

Seen.winking

| Alexuţ02 a răspuns:

Să nu pari disperată după el.

Felul în care-i poţi "lua minţile" diferă de la bărbat la bărbat.

În general să arăţi bine, şi să nu fii "blondă". şi nu zic de culoarea părului.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sex

| EcceHomo a răspuns:

Îi zgârii maşina.

| 94Lucifer94 a răspuns:

Te măriți cu el

| Treaem24 a răspuns:

Il chinui il torturezi

| Thyself a răspuns:

Să fii o femeie